|

Başarı ekip işidir

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, kabinede olacak değişikliğe ilişkin olarak ''Siyasete dair benim bir endişem yok. Bu kadar yıldan beri gelen ekonomik istikrar ortak bir gayretin ürünüdür. Bir ekip işidir'' dedi. Murat Ülker ayrıca Godiva için Japonya''da lojistik üs kuracaklarını söyledi.

Şuayip Alabay
00:00 - 23/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:12 - 23/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Başarı ekip işidir
Başarı ekip işidir

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Ülker''in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte yürüttüğü futbol köylerinin projesinin yeni sezon açılışına katıldı. İstanbul Riva tesislerindeki yeni sezon başlama vuruşu törenine Murat Ülker''in yanısıra TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcu Emre Aşık da katıldı. Törenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Murat Ülker, siyasi bir belirsizlik olmadığının altını çizerek, siyasete dair bir endişesi olmadığını söyledi. Ülker, ekonomi dünyasının seçimlerden etkilenmediğini de belirtti.

SİYASİ İSTİKRAR EKİP İŞİDİR

Seçimlerin ekonomilere kötü gelmediğini söyleyen Murat Ülker, şunları söyledi: ''Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ekonomiye bir etkisi olmaz diye konuşmuştuk. Olmadığını da görüyoruz. Siyasete dair benim bir endişem yok. Bu bir ekip işidir. Türkiye''de iyi teknokratlar, bürokratlar var. Bu kişiler işlerini gayet iyi yapan insanlar. Endişeye gerek yok.'' Çukurova Grubu''nun Turkcell hisselerini geri almak için Ziraat Bankası''yla anlaşma konusunda aracı olduklarını aktaran Ülker, ''Çukurova''da Türkiye''nin bir değeri. Büyük bir holding. Memleket için faydalı çalışmalar yürütüyor'' diye konuştu.

Godiva''ya Japonya''da üs

Godiva''nın Amerika ve Belçika tesislerine yatırımlar yaparak büyüttüklerini aktaran Murat Ülker, ''Hatta bir yerin valisi ''Gelin buraya yapın teşvik vereceğim'' dedi. Çok iyi tepkiler aldık. Japonya''da lojistik merkezi inşa ediyoruz'' diye konuştu.

33 milyon lira harcadı 2 milyon çocuğa ulaştı

Türkiye Futbol Federasyonu ile yürütülen Futbol Köyleri projesi, 21 Ağustos Perşembe günü sekizinci kez kapılarını açtı. 2007''de başlayan projeye bugüne kadar 20 milyon liraya yakın bütçe aktarıldı ve 272 bin çocuğa spor yapma imkanı sağlandı. Bugüne kadar 4 bin yetenekli çocuğun katıldığı Futbol Köyleri, bu yıl 3 kız ve 7 erkek kampı olmak üzere 400 çocuğu ağırlayacak. Takımlara başarılı oyuncular yetiştiren projenin elçiliğini Emre Aşık yapıyor.


10 yıl önce