|

Bekard Yemek Organizasyon firmasından motivasyon gecesi

Türkiye'nin ikram ve yemek hizmetlerinin önde gelen markalarından Bekard Yemek Organizasyon firması, personelinin moral ve motivasyonunu artırmak için etkinlik düzenledi.

Yasin Yılmaz
04:00 - 1/02/2015 Pazar
Güncelleme: 15:47 - 2/02/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Türkiye ‘nin ikram ve yemek hizmetlerinde önemli markalarından biri olan Bekard Yemek Organizasyon firması, THY yemekhanesinde çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmak için bir etkinlik düzenledi. Şirketin geleneksel hale getirdiği moral gecesine Bekard Yemek Organizasyon firması Genel Müdürü Abdulbaki Sarıcaoğlu, Personel Müdürü Celal Erol, Satış ve Pazarlama Müdürü Tuncay Baycan, İç Denetim Koordinatörü Turan Ustabaş ile THY yemekhanesi Proje Müdürü Emrah Hızal çalışanlarla bir araya geldi. Sanatçı Oktay Karahan ‘ın şarkılarıyla keyifli anlar yaşanan gecede; Bekard Yemek Organizasyon firması personelinin sergilediği tiyatro oyunu ile stres atan personel, benzer etkinliklerin devam etmesini istedi.


ETKİNLİK İŞ VERİMİNİ ARTIRIR

Bekard Yemek Organizasyon Satış ve Pazarlama Müdürü Tuncay Baycan yürüttükleri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Bekard Yemek Organizasyon  personelinin  verimliliğini artırmak ve personel arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Tuncay Baycan,  Bekard Yemek Organizasyon ‘un geleneksel hale gelen sosyal projelerin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

#ikram
#yemek
#organizasyon
#bekard yemek organizasyon firması
9 yıl önce