|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra bir ilk!

Şimdiye kadar balayı ile 1 Mayıs İşçi Bayramı dönemlerinde tatil noktası olarak tercih edilen Küba’ya ilgi, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye yönelik sözlerinden sonra tavan yaptı.

Yeni Şafak
10:40 - 23/11/2014 Pazar
Güncelleme: 08:43 - 23/11/2014 Pazar
Diğer

Şirketler Küba’ya yönelik ilginin artmasıyla birlikte bu yıl ilk defa yılbaşı turu bile hazırladılar. Bununla birlikte mayıs ayına kadar da sömestr dönemini içeren münferit turlarda hareket bekleniyor. Tur düzenleyici şirketler, sözü edilen caminin bulunduğu tepenin Havana’ya 700 kilometre uzaklıkta olduğu için tur programına eklenmesinin zor olduğunu belirtirken, “Ancak isteyen olursa götürebiliriz” ifadesini kullandılar.


THY DE KÜBA'YA UÇACAK

Geçtiğimiz günlerde de THY Yönetim Kurulu Başkanı da Küba'ya direkt sefer başlatmak için çalışmalar yaptıklarını söylemişti.


Topçu, "Önümüzdeki dönemde hem Avrupa'da hem Asya'da, özellikle de Afrika'da etkinliğimizi artırma yönünde ciddi çalışmalarımız var. Zayıf olduğumuz Orta Amerika ülkelerine de Yönetim Kurulu'nun kararını aldığı 4 noktaya uçma kararımız var. Bunlar; Venezuela'daki Caracas ve Bogota ile Mexico City ve Küba. Bunlara önümüzdeki dönemde bürokratik işlemleri tamamladığımız takdirde uçmak istiyoruz" demişti.

#Küba
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Recep Tayyip Erdoğan
#THY
#Hamdi Topçu
#tur
#Küba turu
9 yıl önce