|

Emekliye çeyrek altın kazandıran kampanya

Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel terzi usulü hizmet sunan Şekerbank, şimdi de "Altın Hediyeli Emekli Maaş Kampanyası" başlattı. Kampanya kapsamında, maaşını Şekerbank'a taşıyan SGK emeklilerine çeyrek altın hediye ediliyor. Banka ayrıca, emeklilerden ücret almıyor ve sağlık durumu elvermeyen emeklilerin maaşlarını evlerine teslim ediyor.

Yeni Şafak
04:00 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:26 - 28/01/2015 Çarşamba
Diğer
Şekerbank, emekli maaş müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. “Şekerbank’ta emeklilerin yeri ayrı” sloganıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği proje kapsamında birçok ilke imza atan banka, şimdi de 

“Altın Hediyeli Emekli Maaş Kampanyası” başlattı. Kampanya kapsamında, 31 Mart 2015 tarihine kadar SGK emekli maaşını Şekerbank’a taşımayı taahhüt eden müşterilerin altın mevduat hesabına 1,60 gr karşılığı bir çeyrek altın, hediye olarak Şekerbank tarafından yatırılacak. 

EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLI HİZMETLER

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, “Anadolu Bankacılığı” misyonuyla Türkiye genelinde çok geniş bir müşteri profiline ulaştıklarını ve Şekerbank kurum kültürüyle müşterileri olsa da olmasa da tüm emeklileri şubelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Şekerbank’ın emekli maaş müşterilerine yönelik ayrıcalıklı hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ettiğini belirten Ertürk, son olarak “Altın Hediyeli Emekli Maaş Kampanyası” başlattıklarını bildirdi. Ertürk, çeyrek altın beraberinde emeklilere yönelik birçok ayrıcalıklı hizmet de sunduklarını söyledi. 

HAVALE VE EFT ÜCRETSİZ

Ertürk, tüm mevduat hesapları için emeklilerden hesap işletim ücreti almadıklarını, emeklilerin, Şekerbank internet şubesi ve çağrı merkezi aracılığıyla yapacağı havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştirdiklerini bildirdi. Gökhan Ertürk, emeklilerin, Şekerbank’ın tüm şubeleri ve ATM’lerinden masrafsız olarak SGK emekli maaşlarını çekebildiğini, yine tüm banka ATM’lerinden ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde SGK emekli maaşlarını alabildiğini söyledi.  

SIRA BEKLEMEK YOK

Maaşlarını Şekerbank şubelerinden alan emekliler için numaratörlere ilave edilen tuş ile sırada beklememelerinin sağlandığını kaydeden Gökhan Ertürk, emeklilere özel oluşturdukları 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı ile müşterilerine, tuşlama yapmadan direk müşteri temsilcisiyle iletişim kurabilme avantajı ve tüm bankacılık işlemlerini 7 gün 24 saat bu hat üzerinden beklemeden yapabilme imkanı sunduklarını bildirdi.

Emekliye sigorta güvencesi

Gökhan Ertürk, emekli maaş ödemelerini Şekerbank’a taşıyan emeklilerin, sunulan özel sigorta poliçesi ile birçok avantaj ve hizmetten yararlandığını, sigorta kapsamında ferdi kaza ve acil sağlık teminatı yanında “ATM Hırsızlık Teminatı” ile maaş alınan ATM çevresindeki hırsızlıklara karşı 1.500 TL'lik garanti sağladıklarını kaydetti. Acil konut yardım hizmetleri kapsamında tesisat, elektrik, cam, anahtar işleri, konutta kalan kişinin kurtarılması ve güvenlik hizmeti sunduklarını ifade eden Ertürk, limit dahilinde evde ihtiyaç duyulabilecek boyacı, marangoz, nakliye ve ilaçlama şirketlerinin organizasyonunu yaptıklarını, ayrıca konuta acil tıbbi yardım hizmetleri verdiklerini anlattı. 


Maaşlar eve teslim ediliyor

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, sağlık durumu, emekli maaşını banka şubelerinden almaya engel teşkil eden kişiye özel şartlarda maaşını adresinde teslim ettiklerini belirterek, “Emekli maaş müşterilerimizin ödeme sıklığına göre çeşitli seçenekleri sunduğumuz masrafsız ve avantajlı faiz oranlı kredilerimizle de tüm ihtiyaçlarında emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

#Şekerbank
#Gökhan Ertürk
#Emekli
#çeyrek altın
9 yıl önce