|

Erdoğan giymişti, şimdi yok satıyor

Kendi kulvarında dünyanın 2. büyük fuarı olan İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı AYMOD, CNR Expo Yeşilköy'de devam ediyor. Fuarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kramponlar yoğun ilgi görüyor.

Yeni Şafak
13:14 - 18/04/2015 samedi
Güncelleme: 10:19 - 18/04/2015 samedi
Diğer

Erdoğan'ın giyerek 3 gol attığı ayakkabıyı üreten Lig firmanın sahibi Berke İçten ''7 ay gibi kısa bir sürede 20 bin satış yaptık'' dedi. TASD Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Lig firmasının sahibi Berke İçten lobilerde uzun zamandır Türkiye'nin spor ayakkabı üretimi olmadığının tartışıldığını aktararak ''İthalata getirilen ek vergilerden sonra spor ayakkabı üretiminin büyük bir bölümünü elinde bulunduran Çin'e rakip olduk. 'Türkiye'de futbol ve spor ayakkabılar üretilmiyor' söylemlerinin de etkisiyle yüksek teknoloji ile spor ayakkabı üretimine başladık'' dedi.



3 GOL ATILAN KRAMPON


Akşam'da da yer alan habere göre ileri teknoloji ile ürettikleri ilk kramponu Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a hediye ettiklerini anlatan İçten ''Cumhurbaşkanımız bizi kırmadı kramponu giydi ve bu kramponla 3 gol attı'' dedi. Berke İçten, halk arasında Erdoğan ayakkabısı diye adlandırılan kramponlarda 7 ayda 20 bin üzerinde satış gerçekleştirdiklerini söyledi.




#İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı
#AYMOD
#Erdoğan
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Krampon
il y a 9 ans