|

Günde 1 milyon şişe maden suyu üretecek

Mermeriyle ünlü İscehisar’da günde 1 milyon şişe maden suyu üretilecek.

Yeni Şafak
09:23 - 27/11/2015 Cuma
Güncelleme: 07:36 - 27/11/2015 Cuma
IHA

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Acısu mevkiinde Demireller Şirketler Grubu tarafından yeni kurulan Avşar Madensuyu fabrikasında günde 1 milyon şişe maden suyu üretilecek.


Tesisi ziyaret eden Kaymakam Ali Altınkaynak, ilçeye güzel bir yatırım kazandırıldığını söyledi. Kaymakam Altınkaynak'a Avşar Madensuyu Fabrikasını gezdiren, Demireller Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demirel fabrika hakkında bilgiler verdi. Demirel, “50 bin metrekare düz alan oluşturularak 16 bin metrekare kapalı alana yaptığımız maden suyu dolum tesisinde 25 litre saniyede, günde 1 milyon, saatte 50 bin şişe maden suyu üretilme kapasitemiz bulunmaktadır" dedi.





Maden suyu üretimi esnasında yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Kaymakam Altınkaynak, en son teknoloji ile donatılmış modern bir fabrika yapıldığını dile getirdi. Fabrikayı kuran Şuayip Demirel'e teşekkür eden Altınkaynak, "Güzel bir madensuyu içtik. İlçemiz artık mermerinden sonra madensuyu ile dünyaya ismini duyuracak. Avşar Madensuyu vatandaşlarımız içinde yeni bir istihdam kapısı olacak güzel bir fabrika kazandırmışlar. Ben fabrikanın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

#Afyonkarahisar
#İscehisar
#maden suyu
8 yıl önce