|

HOTSTOP yakında metro istasyonlarında

00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 20:22 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
HOTSTOP yakında metro istasyonlarında
HOTSTOP yakında metro istasyonlarında

Türkiye'den çıkan bir dünya markası olma yolunda ilerleyen HOTSTOP, Türkiye'nin önde gelen emlak ve gayrimenkul uzmanı TURYAP ile güçlerini birleştirerek 3 yıl içinde Türkiye ve dünyada yüzlerce şubeye ulaşmayı hedefliyor.


HOTSTOP, ticari kiralanabilir alanlar yaratma konusunda inovatif çözümler üreten, Gayrimenkul Sektörünün Türkiye'deki en yaygın zinciri konumunda olan TURYAP ile Stratejik İşbirliğine gidiyor.


Mayıs 2010'da ilk şubesini İstanbul'da açan, dev bir kahve kupasını çağrıştıran özgün konsepti ile Yiyecek-İçecek sektöründe “Mobil Kafe” kategorisini yaratan HOTSTOP, o günden bu tarafa 1,5 yıl gibi kısa bir sürede İstanbul'un yanında Anadolu'da 11 farklı şehirde onlarca şubeye ulaştı.


Uluslararası standartlardaki ürün ve hizmet kalitesi, uygun fiyatları, enfes kahve çeşitlerinin yanında Türkiye'de kafelerde servis edilen en kaliteli demleme çayı müşterileriyle buluşturan HOTSTOP, önümüzdeki günlerde İstanbul ve Bursa başta olmak üzere Anadolu'nun çeşitli büyükşehirlerinde TURYAP güvencesi ile Belediyelerden kiralanacak Metro Giriş-Çıkışları, meydan ve parklar gibi alanlarda HOTSTOP Mobil Kafeleri ve HOTSTOP Corner'ları açacak.


Şehirlerdeki trafiği yoğun birçok nokta “HOTSTOP” adıyla keyifli mola yerlerine dönüştürecek. Kendi işini kurmak ve bu modern zincirin parçası olmak isteyen girişimciler, oldukça makul yatırım bedelleriyle karlı, zevkli ve ileri teknoloji destekli bu yeni iş modelinin bir parçası olacaklar.


HOTSTOP ve TURYAP, birlikte yaratacakları sinerji ve geliştirecekleri inovasyonlarla, Mobil kafeleri sadece keyifli mola yerleri olmanın ötesine taşıyacak birçok sürprizi bizlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. 2012 yılı sonuna kadar HOTSTOP'lardan konser&sinema biletlerinizi alabilecek, HOTSTOP kupasının içinde gömülmüş bankamatiklerden nakit para çekebilecek, içtiğiniz kahvenin ücretini cep telefonunuzla ödeyebileceksiniz.


Çok yakında HOTSTOP'ları her gün kullandığınız Metro İstasyonlarında, şehrinizdeki otogar, park ve ana caddelerde, hastane bahçelerinde ve üniversite kampüslerine görebileceksiniz.


Ayrıntılı bilgilere HOTSTOP Genel Müdürlüğünden (www.hotstop.com.tr) ve TURYAP Ofislerinden (www.turyap.com.tr) ulaşabilir, bu noktalarda girişimci olmak için web sitelerinden ve TURYAP ofislerinden başvuruda bulunabilirsiniz.


İstanbul ve Bursa Metrolarındaki TURYAP tarafından halen kiralanmış hazır yerler Mayıs başı itibariyle girişimcileri ile buluşmaya ve Keyifli Mola yerlerine dönüşmeye başlıyor.

12 yıl önce
default-profile-img