|

İletişimin Oscarı Turkcell CEO'sunun

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Dünya İletişim Ödüleri töreninde Yılın CEO'su seçildi. Teknolojiye inandıklarını belirten Ciliv, 50 bin çalışanıyla kendilerinin güçlü bir takım olduğunu söyledi.

00:00 - 27/11/2009 Cuma
Güncelleme: 21:04 - 26/11/2009 Perşembe
Yeni Şafak
İletişimin Oscarı Turkcell CEO'sunun
İletişimin Oscarı Turkcell CEO'sunun

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen “Dünya İletişim Ödülleri- World Communication Awards 2009 (WCA)” töreninde “Yılın CEO'su” ödülü verildi.

Londra'daki Hilton Park Lane otelinde düzenlenen, iletişim ve telekomünikasyon alanında dünyanın en iyilerinin belirlendiği WCA törenine, telekomünikasyon şirketlerinden üst düzey yöneticiler, yetkililer ve çok sayıda davetli katıldı.

TEKNOLOJİYE İNANDIK

Bu yıl WCA kapsamında ilk kez verilen, “yılın CEO'su” ödülüne Turkcell Genel Müdürü Ciliv'in, Türkiye'deki iletişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine yaptığı katkı, Turkcell grup çalışanlarını sürekli yenilikçiliğe yönlendirmesi ve başarılı çalışmaları dolayısıyla layık görüldüğü belirtildi.

WCA'nın, dünya telekomünikasyon alanının Oscarları olduğunu söyleyen Ciliv, Turkcell'in ayrıca bu ödül töreninde yılın CEO'su dahil 5 ayrı kategoride finale kaldığını vurguladı.

STRATEJİMİZ BELLİ

Turkcell takımı olarak hiçbir konuda ikinciliği kabul etmediklerini belirten Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, takım çalışmasının önemini vurguladı. Turkcell, WCA 2009'da, “En iyi içerik servisi”, “En iyi cihaz stratejisi”, çevre dostu ödül “Yeşil ödül” ve “En iyi değişiklik yaratan” kategorilerinde finale kaldı.

ERDOĞAN DA KUTLADI

Ödülü aldıktan birkaç dakika sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak tebrik ettiğini ifade eden Süreyya Ciliv, “Bu da benim hayatımdaki en mutlu anlardan bir tanesiydi, çok duygulandırdı beni” dedi. Turkcell'in bu başarıyı yakalamasının, Türkiye'nin dünyanın en iyi ekonomileri arasına girmesiyle mümkün olduğunu ifade eden Ciliv, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

MÜŞTERİLERE TEŞEKKÜR

Ciliv ayrıca, Turkcell'i destekleyen tüm Türk vatandaşlarına ve müşterilere de teşekkür etti ve şunları kaydetti:”İnşallah bu ve benzeri başarılar diğer sektörlerdeki, diğer Türk firmalarına da örnek olacak ve onlara güven verecektir.”


Yatılı ve burslu okudum

11 telekomünikasyon yöneticisi arasından Yılın CEO'su ödülünü alan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şöyle konuştu: “Devlet bursuyla okumuş, yatılı okumuş, sonra da çok çalışmış bir Türk vatandaşı olarak, dünyada kendi konumuzda birinci olmaktan çok mutluluk, gurur duyuyorum.” "Darısı birçok Türk gencinin başına diyorum” diyerek yaptıkları çalışmaların önemine vurgu yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:" Şu an karşı karşıya bulunduğumuz durum ve yaklaşım bütün Türk gençlerine, iş adamlarına güven vermeli. Gerçekten dünyada hiç kimseden eksiğimiz yok, fazlamız var. Çalışınca, teknolojiye inanınca dünyada birinci olmak mümkün.Bunu temin edebilmekve başarmak da bizlerin elinde”


50 bin çalışanlı güçlü takımız

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, törene katılan Türk gazetecilerle yaptığı sohbette bugün Turkcell'in 50 bin çalışanıyla daha güçlü olduğunu vurguladı. Turkcell'in teknoloji dünyasının sunduğu ve sunacağı fırsatları iyi değerlendirdiğini ve takım çalışmasına büyük önem verdiğini söyleyen Süreyya Ciliv, 3G teknolojisinden de bahsetti. Turkcell'de 3G teknolojisi ile yeni bir dönemin başladığını ve bundan heyecan duyduklarını ifade eden Ciliv, birçok bilgiye artık internetin cebe girmesiyle kolaylıkla ulaşılabildiğini anlattı. Turkcell olarak teknolojik adımylar atmaya kararlı olduklarını ve özellikle Türkiye'de yapmış oldukları önemli yatırımlarla hizmet verdiklerini ve ileriki süreçte de vermeye devam edeceklerine vurgu yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, kendilerini bir üst noktaya sürekli olarak taşımak şeklinde hedeflerinin bulunduğuna vurgu yaptı

14 yıl önce