|

İstanbul''dan Yükselen Işık!

Yaşam alanlarımızı aydınlatan ve dekorasyonun vazgeçilmezi haline gelen aydınlatma ürünleri, Lighttech Fuarı ile görücüye çıkıyor…

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 11/03/2013 Monday
Güncelleme: 17:51 - 11/03/2013 Monday
Yeni Şafak
İstanbul''dan Yükselen Işık!
İstanbul''dan Yükselen Işık!

Elektrik ve Aydınlatma teknolojileriyle ilgili her türlü yeniliğin bir arada sergileneceği Lighttech Uluslar arası Elektrik, Aydınlatma ve Tesisat Fuarı, 14 Mart tarihinde 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 4 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak olan fuar, CNR Expo Fuar Alanı''nda 1. ve 2. salonlarda gerçekleşecek.

Yaşam alanlarınızı aydınlatan ve dekorasyonun vazgeçilmezi haline gelen aydınlatma ürünleri, led teknoloji, elektrik ve enerji ürünlerini kapsayan fuarda, yurtiçi ve yurtdışından sektörün öncü üreticileri boy gösterecek. Klasik ve modern, birbirinden farklı ev, ofis, otel, şehir, yol, bahçe vb. ile ilgili yüzlerce aydınlatma tasarımı firmaların standlarını süsleyecek. Üniversite öğrencilerinin aydınlatma teknolojilerine yönelik projelerinin de sergileneceği fuar renkli görüntülere sahne olacak.

Lighttech her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.

Aydınlatma sektörünün gelişimini ve Lighttech Fuarı''nın sektöre olan katkısını değerlendiren Senexpo Uluslararası Fuarcılık Satış ve Pazarlama Müdürü Özge Gönültaş; ''Günümüz mimarisinde aydınlatma ürünleri sadece aydınlatma amacıyla değil, mekanlara stil katma ve enerji tasarrufu sağlaması amacıyla yaygınlık göstermeye başladı. Konut, otel, alışveriş merkezleri, hastane, okul, üniversite gibi yapılarda mekan tasarım ve iç dizayna verilen önemin artması, sektörün özgün tasarım ürünlerini üretmesini kaçınılmaz kılmıştır. Bu ürünlerin tanıtılmasına ve beraberinde verimli iş anlaşmalarının yapılmasına olanak sağlayan Lighttech, uluslararası boyutuyla marka değerini yükseltmek isteyen firmaları ağırlıyor. Elbetteki, katılımcılarımızı yurtiçinden ve yurtdışından gelen profesyonellerle bir araya getirmek ve yüz yüze iletişim kurmalarını sağlamak ana hedefimiz. Ayrıca, fuarın düzenlendiği şehir İstanbul; coğrafi konum olarak dünyada kültür ve ticaret yollarının kesişim noktası. Bu avantajı etkin kullanabilmek sektörün uluslararası ticaret hacminin artmasına olanak sağlayacak, sosyal - kültürel ilişkilerin sağlamlaşmasında da rol oynayacaktır. Bu hedef ve beklentilerin gerçekleşmesi, söz konusu aydınlatma sektörünün uluslararası pazarda bilinirliliğinin yükselmesini ve hareket alanının genişlemesini sağlayacaktır.'' şeklinde konuştu.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı başta olmak üzere Elektrik Mühendisleri Odası, İçmimarlar Odası, Elektrik Teknisyenleri Odası, TETESFED, AYSİAD gibi sektörün önemli dernek ve kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen fuarı dört gün boyunca ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.


11 years ago