|

Memorial Sağlık Grubu Kayseri'de

Türkiye'de kaliteli sağlık hizmetlerinin öncüsü olan Memorial Sağlık Grubu, sağlık hizmetlerinde mükemmellik standardı ve hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını, Memorial Kayseri Hastanesi ile İç Anadolu Bölgesi''ne de taşıdı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 10/01/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:35 - 10/01/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Memorial Sağlık Grubu Kayseri'de
Memorial Sağlık Grubu Kayseri'de

Memorial Sağlık Grubu CEO''su Uğur Genç, Memorial Kayseri Hastanesi ve grubun 2013 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.

Sağlıkta Mükemmellik Anlayışı

Memorial Sağlık Grubu CEO''su Uğur Genç, ''Grubumuzun 9. hastanesi olan Memorial Kayseri Hastanesi, saygın ve güçlü akademik hekim kadrosu, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli ve hasta odaklı hizmet anlayışının yanı sıra; modern mimari tasarıma sahip hasta odaları ve yaşam alanları ile İç Anadolu Bölgesi''nin ihtiyacı olan tüm sağlık hizmetini karşılayacak şekilde konumlandırıldı. Memorial Kayseri Hastanemiz ile bölgeye Memorial kalitesinde sağlık hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Kayseri''ye 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Memorial Kayseri Hastanesi''nin 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçtiğini belirten Uğur Genç, ''11 bin metrekarelik alana sahip olan Memorial Kayseri Hastanesi, 300 kişilik medikal ve idari kadrosu ile hizmet verecek. 119 yatak kapasitesine sahip hastanemizde 5 ameliyathane bulunuyor. Ameliyathane, görüntüleme üniteleri, laboratuvarlar ve yoğun bakımlarında en ileri tıp teknolojisinin kullanıldığı hastanemizde, hasta ve hasta yakınlarına uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunulmaktadır. Memorial Kayseri Hastanesi SGK anlaşması kapsamında tüm branşlarda hasta kabul edecek. Ayrıca özel sağlık sigortalı ve Agis gibi yabancı sağlık sigortalı hastalarımız için de anlaşmalarımız bulunmaktadır'' diye konuştu.

Kayseri Tüp Bebek Merkezi Artık Memorial Bünyesinde

Uğur Genç, ''Dünyanın pek çok ülkesinde referans olarak kabul edilen Memorial Tüp Bebek hizmetleri çok yakında ''Kayseri Tüp Bebek Merkezi'' ile çocuk özlemi yaşayan ailelerin yanında olacak. Etik ve kalite anlayışı bizimle örtüşen '''Kayseri Tüp Bebek Merkezi'''nin Memorial bünyesine katıldığını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kayseri Tüp Bebek Merkezi, çok yakında Memorial markası ile hizmet vermeye devam edecek'' dedi.

Hedef 2013''de Hastane Sayısını 16''ya Çıkarmak

Memorial Sağlık Grubu''nun 2013 yatırımları hakkında da bilgi veren Uğur Genç, ''Memorial Sağlık Grubu olarak her yıl yerli, yabancı yaklaşık 1.6 milyon hastayı sağlığına kavuşturuyoruz. Dünyanın pek çok ülkesinden hasta, Memorial hastanelerinde tedavi olmak için geliyor. Onkoloji ve Kemik İliği Nakli bölümleri için İstanbul, Antalya ve Diyarbakır''da büyük yatırımlar yaptık. Organ Nakli, Tüp Bebek, Kalp Sağlığı alanlarında olduğu gibi artık bu bölümlerimizde de referans merkezi olarak tüm dünyadan hasta kabul ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Mevcut Hastanelerimize 25 Milyon Dolarlık Yeni Yatırım

2013 yılında Memorial Sağlık Grubu''nun büyümeye devam edeceğini belirten Uğur Genç, ''2012 yılını 9 hastane, 3 tıp merkezi ile bitirdik, 2013 yılında hastane sayımızı 16''ya yükseltmeyi hedefliyoruz. Ayrıca sadece yeni hastane açmakla kalmayıp, mevcut hastanelerimizi de geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yıl 9 hastanemiz için yaklaşık 25 milyon dolarlık teknoloji yatırımı planlıyoruz'' dedi.


11 yıl önce
default-profile-img