|

Şekerbank'a Ahilik ödülü

Şekerbank, ''Ahilik Hizmet Ödülü''ne layık görülen ilk banka oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dakatıldığı, Kırşehir Ahi Evran Külliyesi'nde düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları töreninde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan''a ödülünü verdi.

.
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 23:33 - 23/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Şekerbank'a Ahilik ödülü
Şekerbank'a Ahilik ödülü

Anadolu Bankacılığı anlayışıyla köyden kente yerel bankacılıkta 61 yıllık uzmanlığı bulunan Şekerbank, esnafa yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla ''Ahilik Hizmet Ödülü''nün sahibi oldu. Anadolu''daki 800 yıllık köklü ticari geleneği yaşatmayı amaçlayan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında ilk kez bir bankaya layık görülen ''Ahilik Hizmet Ödülü''nü, Başbakan Ahmet Davutoğlu''nun da katıldığı Kırşehir Ahi Evran Külliyesi''ndeki törende, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan''a verdi.

HER AYIN 15''İ ESNAF GÜNÜ

Şekerbank, geçtiğimiz yıl Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde başlattığı her ayın 15''i ''Esnaf Günü'' projesi kapsamında tüketicileri esnaftan alışveriş yapmaya yönlendiriyor. Banka, esnafın iş hacminin ve rekabetsel gücünün artmasını ve bu sayede kapılarının hep açık kalmasını hedefliyor. Şekerbank üstlendiği bu sosyal misyon doğrultusunda, Anadolu''nun farklı il ve ilçelerinde esnaf odaları ile birlikte özel indirim günleri gerçekleştiriyor.

FİNANS SEKTÖRÜNÜN 'AHİ'SİYİZ

Şekerbank''ın girişimleriyle esnaf için bir araya gelen dev markalar, her ayın 15''i ''Esnaf Günü'' kapsamında hem esnafa hem de esnaftan alışveriş yapan tüketicilere özel kampanyalar düzenliyor. Anadolu''nun 800 yıllık Ahi geleneğinin devam etmesine katkı yapmaktan onur duyduklarını söyleyen Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan, ''Ahilik Hizmet Ödülü''nü almaktan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, ''Anadolu Bankacılığı''nın lideri Şekerbank, kurulduğu günden bugüne 61 yıldır, her zaman esnafın ve Türkiye''nin üreten kesimlerinin destekçisi oldu, olmaya devam edecek. Finans sektörünün 'Ahi''leri olarak, bugün bize verilen bu onura layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya, sektörümüze örnek oluşturmaya, Türkiye''nin sürdürülebilir kalkınmasını finanse etmeye devam edeceğiz'' dedi.


9 yıl önce