|

Selam Giyim 2015 kış koleksiyonunu bir lansmanla tanıttı

Muhafazakar giyimin öncü markalarından Selam Giyim 2015 kış lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda bir pardösünün bütün hazırlık çalışmalarını sanatsal bir biçimde aktaran kısa film davetlilerin beğenisini aldı. Lansmanda basın mensupları, bloggerlar ve Müsiad, Akikad gibi önemli derneklerden girişimci kadınlar bir araya geldi.

Yeni Şafak
16:08 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 14:10 - 1/12/2015 Salı
Diğer

Sadece Türkiye'de değil global pazarlarda da adını daha fazla ülkede duyurmayı hedefleyen Selam Giyim 28 Kasım günü ilk kez bir lansman ile kış koleksiyonunu tanıttı. Manto, kaban, kap ve tunik gibi temel dış giyim parçalarından oluşan koleksiyon davetlilerin beğenisini kazandı. Özellikle genç kesime hitap eden çelik örme kaplar, kazayağı desenler ve şişme uzun kışlık mantolar bloggerlardan büyük ilgi gördü.



Muhafazakar giyimde rotayı gençler belirliyor:



Marka Yöneticilerinden Tahir Metin, Selam Giyimin 2015 kış koleksiyon lansmanında markanın yola çıktığı 1990 yılından bugüne gelene kadar geçirdiği süreci paylaştı. Marka olarak gençlerden gelen talepleri dinleyerek tasarımları şekillendirmek istediklerini bunu yaparken de marka ilkelerine sadık kalmayı hedeflediklerini aktardı. Bunun için de gerçekleşen lansmanın ilk adım olduğunun altını çizerken bundan sonra da Selam Giyim olarak genç kesimlerle iletişim kurmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Selam Muhafazakar Giyim Sektöründe Dünyaya açılıyor:



Selam Giyim 2015 Kış davetine katılan Alahijab.com kurucu ortaklarından Franka Soeria Semin muhafazakar giyim pazarının dünyadaki durumundan bahsetti. Bu alanda dünyadaki firmaları aynı çatı altında toplayan bir 'buyer' halkası olarak sektöre öncülük eden alahijab.com un partneri olan Selam Giyim'in ürünlerinin Uzakdoğu'dan Amerika'ya birçok ülke satın almacılarının ilgisini çektiğini ve bu ilginin güzel işbirliği kapılarını açacağına inandığını ifade etti. Selam Giyim ve Alahijab.com son olarak dünyanın en büyük muhafazakar moda etkinliği Malezya Moda Haftası'nda Türk blogger Kübra Kapki ile işbirliğini yaptığı aktaran Franka Soeria Semin pardösü gibi kap gibi tek parça tasarımların çok merak edildiğini ve beğenildiğini anlattı. Ayrıca Türk dizilerinin de etkisiyle Türk markaların ve muhafazakar Türk giyim tarzına ilginin çok yüksek olduğunu Selam'ın da bu anlamda Malezya'da çok ilgi gördüğünü aktardı. Selam Giyim tasarımları ayrıca Endonezya'nın en çok satan ve en prestijli dergisi kabul edilen Nova Magazine'de de moda çekimlerinde yer aldı.





#selam giyim
#muhafazakar giyim
#selam
8 yıl önce