|

Sezonun son tatili Kümbet Yaylası'nda

Türkiye'nin en temiz havasına sahip ili olarak da seçilen Giresun ise yayla turizminde önemli bir yere sahip ve kent her yıl yerli-yabancı birçok turist ağırlıyor. Turistlerin Giresun'da dikkatini en fazla çeken yer ise yayla turizminin en nadide merkezlerinden biri olan Birûn Kümbet Dağ Evi.

Advertorial
00:00 - 1/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:15 - 1/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Sezonun son tatili Kümbet Yaylası'nda
Sezonun son tatili Kümbet Yaylası'nda

Kendine has coğrafya ve iklime sahip olan Türkiye'nin zengin yaşama kültürü içindeki yayla yaşantısı çok önemli yer tutar.

Türkiye yaylaları, tüm dünyanın giderek daha fazla birbirine benzemeye başladığı yeni bin yılda, geçmişten gelen ve tadı yaşandıkça fark edilen; günümüz modern yaşamına göre Doğulu ve egzotik, tabiattan uzaklaştığımız ölçüde otantik yaşama biçimi olarak kuşatıcı ve farklı yaylalardır.

Türkiye'nin en temiz havasına sahip ili olarak da seçilen Giresun ise yayla turizminde önemli bir yere sahip ve kent her yıl yerli-yabancı birçok turist ağırlıyor.

Turistlerin Giresun'da dikkatini en fazla çeken yer ise yayla turizminin en nadide merkezlerinden biri olan Birûn Kümbet Dağ Evi.

Harikulade güzellikteki doğa ile iç içe olan ahşap binalarda doyumsuz bir tatil keyfi sunan Kümbet Dağ Evi, sezonun son tatili için Kurban Bayramı'na özel kampanyalar düzenledi. Konforunuz için her türlü detayın düşünüldüğü bu tesislerde doğal hayatın ve konforun nasıl uyumlu bir ahenk içinde sunulduğunu göreceksiniz...

Şehirde ne varsa Kümbet'te de var

Giresun'da turist olabileceğiniz harika mekanların başında gelen Birun Kümbet Dağ Evi tesisleri kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve müstakil konaklama hizmetleri ile huzuru doğada arayan herkesi bu güzelliği tecrübe etmeye davet ediyor. Dağ manzaralı müstakil ahşap odalarda şehirde konakladığınız otellerdeki tüm imkanlar mevcut.

Kümbet yaylasının nadide tesislerinden biri olan Biruni Kümbet Dağ Evi Tesisi bünyesindeki restoranda doğal malzemelerle hazırlanan her damak tadına uygun yerel ve Türk mutfaklarından yemekler sunulmakta. Sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel vakitler için tasarlanmış çatı katında yer alan kafede çayınızı yudumlarken bir yandan da tavla oynamanız mümkün. Mangal keyfiniz için ise özel alanlar tahsis ediliyor.

Helikopterle ulaşım da mümkün

Tesis bünyesinde veya çevresinde bulunan alanlarda bisiklet, yürüyüş ve masa tenisi gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilirken talep üzerine düzenlenen keyifli ATV turları da farklı tecrübeler yaşamanızı sağlıyor.

Trabzon Havalananına 190 km uzaklıkta bulunan Biruni Kümbet Dağ Evi, Giresun merkeze ise 60 km uzaklıkta. Tesislerimizde bir adet helikopter pistimiz mevcut olup, arzu eden müşterilerimiz tesislerimize helikopter ile de ulaşabilmektedir.

10 yıl önce