|

Sihir yok, başarı var

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:19 - 28/01/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Nasdaq OMX Başkan Yardımcısı Meyer Sandy Frucher, Türk ekonomisine ilişkin övücü değerlendirmelerde bulundu. 

Borsa İstanbul’un Londra Borsası ile kurduğu stratejik ortakatlık toplantısına katılan Frucher "Türkiye’nin 12 yılda yakaladığı başarı bir sihirbazlık değil, uyumlu ve tutarlı bir çalışma ile bu gerçekleşti" dedi. Dünyada yaşanan ekonomik gelişmeleri örnek gösteren Frucher “Türkiye tüm dünyanın gıpta ile baktığı bir gelişme gösterdi” dedi. Türkiye’nin politik alanda güç ve istikrar gösterdiğini sözlerini ekleyen Frucher, “Türkiye gerçekten pek çok kimsenin farkına varmadığı, potansiyelini anlayamadığı bir şekilde gelişiyor” diye konuştu. 

AİLE ŞİRKETLERİ BÜYÜYOR

Türkiye’nin yatırımcıları için büyük fırsatlar oluşturacağını belirten Meyer Sandy Frucher ülkemizdeki aile şirketlerinin büyüdüğünü ve yerlerini anonim ve limited şirketlere bıraktığını söyledi. Frucher birçok insanın bu şirketlere yatırım yapmak isteyeceğini kaydetti.

BIST bizi heyecanlandırıyor

Türkiye’nin yatırım ve fırsatlar için büyük zenginliğe sahip olduğunu aktaran Frucher “Türkiye sonsuz potansiye sahip. O yüzden Borsa İstanbul’a yatırım yaptık” dedi. Türkiye’de finans piyasalarının potansiyeline dikkat çeken Frucher, “Dünyaya baktığınızda bu büyüklükte çok az miktarda fırsatla karşılaşırsınız” dedi.

#Nasdaq
#Meyer Sandy Frucher
#Borsa İstanbul
#BIST
9 yıl önce