|

Taksiciye bedava kuaför

Bursa’da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, üye şoför esnafının bakımlı olması için ücretsiz kuaför salonu açtı. Türkiye’de ilk olan uygulama taksi ve dolmuş şoförlerini memnun etti.

Yeni Şafak
10:12 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 10:13 - 19/12/2014 Cuma
IHA
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak hizmet sektörü olduklarını belirterek, “Hizmet sektörü olarak esnafımızın daha kaliteli hizmet vererek önemli eğitimler verdik. Bu eğitimler çerçevesinde iletişim, yabancı dil, müşteriyle diyalog gibi 3 bin civarında şoför esnafımıza eğitimler verdik. Bu eğitimler sonucunda vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.


“TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN KUAFÖR SALONUMUZU AÇTIK”


Şoför esnafının bakımlı olması gerektiğinin altını çizen Topçu, “Durak ziyaretlerinde şoför arkadaşlarımızı sakallı görmeye başladım. Şoför esnaflarımıza ‘Arkadaşlar biz esnaf olarak bakımlı olmalıyız. İnsanlara güven vermeliyiz’ dedim. Aracına binen yolcunun ilk bakışı çok önemlidir. Vatandaş bindiği taksi ya da taksidolmuşa güvenmek zorunda. Bu durumu değerlendirerek oda yönetimi olarak bir karar aldık. Kent Meydanı’ndaki eski merkez odamız var. Oda bünyesinde şoför esnafımıza ücretsiz hizmet verecek kuaför salonu açtık. Şoför arkadaşlarımız burada sakal tıraşını olup, saçını tarayıp ücret veremeden işinin başına geçer. Bu Türkiye’de örnek bir projedir. Türkiye genelinde hiçbir odada böyle bir faaliyet yok. Şoför arkadaşlarımız hem gelip çayını içiyor, hem sohbetini ediyor, hem de tıraşını olup gidiyor” diye konuştu.


“PROJELERİ ESNAFIMIZLA BİRLİKTE YAPIYORUZ”


Şoför esnafı ile birlikte proje üreterek hizmet verdiklerini dile getiren Topçu, “Şoför esnafımızın güvenliği için takip sistemi hizmetimiz devam ediyor. Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçesindeki taksi duraklarında toplantılar yapıyoruz. Nasıl daha iyi hizmet verebiliriz? konusunda esnafımızın fikirlerini alıyoruz. Sahada olan esnafımız, sorunlara daha vakıf. Onlar bize proje ve görüşlerini iletiyor, biz de bunları geliştirerek proje halinde kendilerine hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.
#taksi
#taksici
#kuaför
#bedava kuaför
#bursa
#hasan topçu
#Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası
9 yıl önce
default-profile-img