|

THY kaliteli hava hizmetinin örneği

THY'nin Los Angeles ve İstanbul arasında non-stop uçuşlarının birinci yıldönümünü dünyaca ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant ile kutladı. Kutlamada, THY'nin okyanus ötesi kesintisiz hizmet ve kalitelinin bir örneği olduğu ifade edilirken, Kobe Braynt da “Los Angeles erişilebilir olduğu için heyecanlıyım” dedi

Yasin Yılmaz
00:00 - 30/03/2012 Cuma
Güncelleme: 23:50 - 29/03/2012 Perşembe
Yeni Şafak
THY kaliteli hava hizmetinin örneği
THY kaliteli hava hizmetinin örneği

Türk Hava Yolları Los Angeles ve İstanbul arasında non-stop uçuşlarının yıldönümünü dünyaca ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant ile kutladı. Kutlamaya Türk Hava Yolları Batı ABD Genel Müdürü Fatma Yüceler, Los Angeles Dünya Havaalanları yöneticileri ve Türkiye Başkonsolosu konuklar, medya mensupları ve çıkış yapan yolcular ile birlikte gerçekleştirdi. Los Angeles Belediye Başkanı Antonio Villaraigosa,”Ben Türk Hava Yolları, ABD West Coast ağ geçidi olarak Los Angeles'i seçtiğiniz için gurur duyuyorum” dedi. Los Angeles ve İstanbul arasında non-stop uçuşların turizmi ve Avrasya'nın en çok arzu edilen şehirlerinden biri olan kültürel bağlara da katkı da bulunurken, Güney Kaliforniya ekonomisine de büyük etkisinin olduğu belirtildi.

OKYANUS ÖTESİ KESİNTİSİZ HİZMET

Kutlamada, özellikle son olarak Türk Hava Yolları'nın Los Angeles hattının açılması ile birlikte Avrupa, Asya, Afrika ve Orta Doğu için uygun bağlantıların sağlandığına dikkat çekildi. Birinci yıl dönümünde Türk Hava Yollarının okyanus ötesi kesintisiz hizmetin ve kaliteli hava hizmetinin bir örneği olduğu belirtildi.

TÜRKİYE EGZOTİK BİR ÜLKE

THY'nin Global Marka Elçisi ve dünyaca ünlü NBA basketbol oyuncusu Kobe Bryant da Türkiye'nin çok güzel bir manzarası zengin bir kültürü ve egzotik bir ülke olduğuna dikkat çekerek, “Bu Los Angeles'ten uçan Türk Hava Yolları'nın bir yıl yıldönümünü kutlamak için harika bir gün. Türkiye'nin zengin kültürü ve nefes kesen manzarası ile böyle egzotik bir yer ve ben şimdi Los Angeles daha erişilebilir olduğu için de heyecanlıyım” dedi. Kobe Bryant ve konuklar daha sonra kurdeleyi kestiler.


Yolculara Türk'ün nezaketini gösteriyoruz

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Fatma Yüceler, “Günlük uçuşlar sunan THY ile Türkiye ve ötesine yolcular için daha fazla seçenek sunulmuştur. Amacımız daha çabuk uçuşlar için artan talebi karşılamak ve de aynı zamanda, yüksek hizmet düzeyi ve konfor sağlayarak yolcularımıza geleneksel Türk misafirperverliğini gösterip bizden beklediklerini yerine getirmektir” dedi. Los Angeles'e ek olarak, Türk Hava Yolları'na non-stop Trans-Atlantik seferleri artırıldığı belirtildi. New York ve Washington'dan İstanbul'a yolcuların hem iş hem de tatil açısından daha sık ve daha rahat bir gidiş geliş gerçekleştirdiği öğrenildi.



12 yıl önce