|

THY'den büyük sürpriz!

Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları (THY) büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre; THY, yeni yılda Hollywood'un ünlü yıldızı Brad Pitt ile uçacak.

Yeni Şafak
07:28 - 25/11/2014 Salı
Güncelleme: 05:30 - 25/11/2014 Salı
Diğer

THY, yakın zamanda Barcelona futbol takımının dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında yer alan Kobe Bryant ve Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba'yı oynattığı reklam filmleri ile adından söz ettirmişti. Messi ile olan anlaşmanın uzatılmayacağı, Pitt'in Drogba ile birlikte THY'nin reklamlarında oynayacağı kaydedildi. Kobe Bryant ile Messi ve Messi ile Drogba arasındaki rekabetin benzeri bu kez Brad Pitt ile Drogba arasında yaşanacak. 


JOLİE SIRADA 

THY, yakın gelecek için bir başka bombaya daha hazırlanıyor. THY, Drogba'nın ardından Pitt'in reklamlarda rol arkadaşı olarak Angelina Jolie'yi oynatmak istiyor. Edinilen bilgilere göre; Jolie ile de görüşmeler başladı ve THY, Jolie ile de anlaşmaya çok yakın. 

Takvim

#THY
#Brad Pitt
#Angelina Jolie
#Barcelona
9 yıl önce