|

Tivibu sinemada fark atacak

TTNET televizyon platformu Tivibu, 12 yeni sinema kanalı ile sayıyı 24''e çıkardı. Yeni sinema kanallarıyla Tivibu 2015 yılında, 2 bin 500 film yayınlayacak. Ayrıca platformda Türk izleyicisine farklı seçenekler sunulacak. Mozaik kanal ile 6 haber kanalı aynı anda izlenecek.

Şuayip Alabay
00:00 - 1/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:09 - 31/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Tivibu sinemada fark atacak
Tivibu sinemada fark atacak

TTNET, 2009 yılından bu yana '4 Ekran', 'Seç İzle' ve 'Tekrar İzle' gibi özellikleri sunan Türkiye''nin ilk IPTV platformu Tivibu servisine yönelik içerik ve altyapı yatırımlarına devam ediyor. Tivibu''da ''Sinetivi'' adı ile yayına başlayan 12 yeni sinema kanalı ve yeni haber kanalı TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar ve Tivibu İçerik Direktörü Volkan Üst''ün sözcülüğünde Antalya''da düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

2.8 MİLYON KİŞİ TİVİBU İZLEDİ

Mert Başar toplantıda yaptığı açıklamada içeriği güçlendirmek adına önemli bir yatırım yaptıklarını kaydetti. Başar, 12 yeni sinema kanalını kullanıcıların beğenisine sunduklarını ifade etti. Başar, ''Yeni sinema kanalları ile birlikte 24 sinema kanalı sayısına ulaşan Tivibu, Türkiye''nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu oldu. Platformumuzu bugüne kadar 2.8 milyon kişi kullandı '' dedi.

HOLLYWOOD'UN ÜNLÜ YAPIMLARI EKRANDA

Tivibu''da Seç İzle servisine, Sinema TV, Film Tivi ve MGM kanallarına ek olarak Sinetivi kanallarında, Hollywood yapımları başta olmak üzere birçok film yayında olacak. Tivibu, 1 Kasım''dan itibaren Haber kanalları ve Fox kanallarının Mozaik yayınına da başlayacak. Bu yeni kanal ile 6 haber kanalını aynı anda izlemek mümkünken sadece istediği kanalı seçebilecek.


9 yıl önce