|

Tozlara kırmızı alarm

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri kırmızı rengi ve estetik tasarımı ile göz alan güçlü, dayanıklı ve pratik yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesini tüketicilerin beğenisine sundu. 2400 Watt''lık motoru ile güçlü bir performans sunan bu yeni model, etkileyici dayanıklılık testi sonuçlarının yanı sıra tozu yüzde 99,99 oranında içeride tutan toz torbası ile de temizlikte çıtayı daha yükseğe taşıyor.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 17/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 13:45 - 17/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Tozlara kırmızı alarm
Tozlara kırmızı alarm

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri''nin yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesi dayanıklılığı, güçlü performansı ve pratik kullanımı ile fark yaratıyor. Almanya''da üretilen Profilo''nun bu yeni model elektrik süpürgesi, kullanım kolaylığı ve üstün özellikleri ile yazlıkta dahil en büyük yardımcınız olucak


Yeni Profilo VSQ4PT2430 Elektrikli süpürge 2400 Watt''lık motoru ile tozlara karşı derinlemesine temizlik sunuyor, tozu yüzde 99,99 oranında tutan torbası ile tozları içeride hapsediyor. ProHEPA filtre sistemi sayesinde egzoz filtreden dışarıya temiz havanın çıkması sağlanırken, özellikle allerjik ve hassas bünyeler için daha sağlıklı bir kullanım sunuyor.


Almanya''da üretilen, rengiyle olduğu kadar sağlamlığıyla da dikkat çeken Profilo''nun yeni kırmızı süpürgesi satışa çıkmadan önce bir dizi dayanıklılık testinden geçirilerek bu konudaki üstünlüğünü de kanıtladı.


· Süpürgenin başlığı 1000 km boyunca hareket ettirildi.

· Açma kapama tuşu 50.000 bin kez kullanıldı

· hortumu en az 50.000 defa 2 kg. ağırlık kullanılarak büküldü.

· Elektrik kablosu 10.000 kez otomatik olarak toplama testinden geçirildi.

· gövdesi en az 35 defa taşıma yüksekliğinden aşağı bırakıldı

· tekerlekleri 6000 kez eşikten geçirilerek test edildi.



Profilo''nun yeni elektrikli süpürgesi ayakla kontrol edilebilen büyük açma kapama düğmesi, sürgü manşetli teleskobik borusu, ergoplus tutma yeri gibi özellikleri ile kolay ve konforlu bir kullanım sağlıyor. ''Air flow'' hava akış kontrol sistemi ve ''Air Safe'' sistemi de yine bu yeni modeli üstün kılan diğer özellikleri arasında yer alıyor.


Metalik kırmızı rengi ile göz alıcı bir tasarıma sahip olan, 5.6 kg''lık (sadece gövde) ağırlığı ile ev temizliğini her zamankinden daha da kolaylaştıran Profilo yeni kırmızı süpürge tüm Profilo bayilerinde.

11 yıl önce