|

Trabzon'da 'ben' yerine 'biz' denmeye başlandı

Trabzon
00:00 - 2/08/2009 Pazar
Güncelleme: 03:22 - 2/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Trabzon'da 'ben' yerine 'biz' denmeye başlandı
Trabzon'da 'ben' yerine 'biz' denmeye başlandı

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon'da herkesin 'ben' yerine 'biz' demeye başladığını söyledi. Bakan Özak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) düzenlenen 'Yeni Teşvik Yasası ve Yatırımlar' konulu bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon ve yöresinde arsa sorunu yaşadıklarını, bu sorunun aşılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Trabzon'da çok güzel şeylerin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurgulayan Özak, 'Trabzon'da takım ruhu oluşmaya başladı. Biz de bu takım ruhunun içerisinde yer almaya çalışıyoruz. Takım ruhuyla birlikte birçok engeli ve sorunu aşacağız. Yatırımlar takım ruhuyla birlikte daha fazla gerçekleşecek' diye konuştu.

Bakan Özak, Trabzon'un bir spor, sağlık, eğitim ve turizm merkezi olduğunu, bu özelliklerinin yeni teşvik sistemiyle çok daha ileriye gideceğini kaydetti.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise 'Bölgesel farklılıkların azaltılması, bölge içerisindeki dengesizliklerin giderilmesi açısından yeni teşvik sistemi çok önemli bir yere sahip' dedi.


15 yıl önce