|

Türkiye'nin inovatif gücüyüz

Türk Telekom Grubu CEO'su Rami Aslan ise Türkiye'yi en son teknolojilerle donanmış, akıllı ve çığır açıcı bir dijital ortama dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 22/04/2015 الأربعاء
Güncelleme: 22:47 - 21/04/2015 الثلاثاء
Yeni Şafak

Aslan, “Türk Telekom, ses hizmetlerinden genişbanta, fiberden IPTV'ye, uçtan uca kurumsal çözümlerden, son olarak akıllı şehir uygulamalarına kadar, iletişim ve teknoloji alanında daima yeni ve cesur atılımlara öncülük eden teknolojik ve inovatif bir güçtür” dedi.



22 MİLYAR $ YATIRIM


Rami Aslan, 2015 yılının sonuna kadar Türkiye'ye 22 milyar TL yatırım yapmış olacaklarını belirterek, “Türk Telekom, Türkiye'de evlerin % 98'ine internet ulaştırıyor. 81 ili kapsayan güçlü fiber altyapımız sayesinde, bu hanelerin yarısından fazlasına 'ultra yüksek hızlı internet' sunma imkanı buluyoruz. Bugün Türkiye'de her 10 haneden 1'i fiber hizmetimizden yararlanıyor” diye konuştu.



ÜCRETSİZ İNTERNET


3G'nin Türk Telekom altyapısı sayesinde hizmet verdiğini ve 4G'nin de Türk Telekom'un güçlü ve yaygın fiber altyapısı üzerinde hayata geçeceğini anlatan Aslan, “Türk Telekom Grubu, merkezinde inovasyon olan bir gelecek için çalışıyor. Türkiye'yi bölgenin dijital merkezine dönüştürme hedefine emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.


#Türk Telekom
#Rami Aslan
#fiber altyapı
٪d سنوات قبل