|

Vekon'dan katlanarak taşınan yaşam ünitesi

Vefa Group'un yeni markası Vekon, ilk ürünü 'Süper Pratik Yaşam Alanları'nı görücüye çıkardı. Özellikle afet sonrası barınma ihtiyacı göz önüne alınarak hazırlanan katlanabilir prefabrikler kamp ve şantiye alanlarında da kullanılabiliyor

Merve Onkök
00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 23:06 - 17/04/2012 Salı
Yeni Şafak
Vekon'dan katlanarak taşınan yaşam ünitesi
Vekon'dan katlanarak taşınan yaşam ünitesi

Vefa Group markası Vekon, sektöre öncülük edecek olan Süper Pratik Yaşam Üniteleri Projesi'ni hayata geçdi. Afet sonrası barınma başta olmak üzere kamp, şantiye ve benzeri durumlardaki konaklama ihtiyacının kolay ve hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla geliştirilen Süper Pratik Yaşam Üniteleri; Vekonada, Vekonoba, Vekonest, Vekonas, Vekonant ve Vekonar olmak üzere altı farklı üründen oluşuyor. Süper Pratik Yaşam Üniteleri'nin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, 2012 yılının başında, prefabrike şantiye binaları ile ofis ve yaşam konteynerleri üreten markaları Vefa Prefabrike Yapılar'ın adını yenilediklerini, markanın yoluna Vekon olarak devam ettiğini söyledi.

NAKLİYE MALİYETİ DÜŞER

Koçyiğit, Vekon'un eskiden olduğundan daha fazla yenilikçi bir marka olacağını belirterek, bunun ilk adımını da Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile attıklarını ifade etti. Vekon Satış Yöneticisi Özgül Yücel de, Süper Pratik Yaşam Üniteleri'nin en dikkat çekici özelliğinin katlanabilir olmaları olduğunu söyledi. Ürünlerin özellikle geçici konaklama ihtiyacına bugüne kadar görülmemiş şekilde pratik ve güvenli bir çözüm getirdiğini kaydeden Yücel, ürünlerin nakliye ve stok maliyetlerini de oldukça aşağılara çektiğini ifade etti.



12 yıl önce