|

Aylar sonra ilk merhaba

İbrahim Tatlıses, aylar sonra ilk kez tedavi gördüğü merkezin terasına çıkarak kendisi için gelen hayranlarına ve kameralara el salladı.

Aa
00:00 - 21/06/2011 Salı
Güncelleme: 00:26 - 21/06/2011 Salı
Yeni Şafak
Aylar sonra ilk merhaba
Aylar sonra ilk merhaba

İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuloğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin terasına çıkarak sevenlerine el salladı.

Maltepe'de bulunan Darüşşafaka Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisi süren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, aylar sonra ilk kez görüntülendi.

TERASTAN EL SALLADI

Ünlü sanatçı, başındaki beyaz şapkasıyla hastane terasından kendisi için toplanan hayranlarına ve kameralara el salladı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği sanatçının bıyıksız hali dikkat çekti. Tatlıses hayranları davul-zurna eşliğinde halay çekti.

HAYRANLARI KURBAN KESTİ

Ünlü sanatçıyı görebilmenin mutluluğunu yaşayan hayranları, Tatlıses için koç kesti. Türkiye İmparatorlar Grubu Başkanı Murat Uygur, kurbanın sanatçının sağlık durumunun iyiye gitmesi nedeniyle kesildiğini söyledi. Koç, mini bir folklor gösterisinin ardından hastaneye yakın bir noktadaki boş arazide kesildi. Uygur, “Dün Babalar Günü'ydü. Bunun için bir sürpriz yaptık. Doktorlar açıklama yaptı. Sağlığının gayet iyi olduğunu söylediler. Biz de sürpriz yaptık. Biz, İmparator Grubu olarak onu yalnız bırakmamak adına adak adamıştık. Bugün de kurbanı kestik” diye konuştu.

İbrahim Tatlıses daha sonra merkezdeki odasına alındı.



13 yıl önce