|

Başbakan Erdoğan'a mektup yağmuru

00:00 - 5/05/2012 Cumartesi
Güncelleme: 20:08 - 5/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Başbakan Erdoğan'a mektup yağmuru
Başbakan Erdoğan'a mektup yağmuru

Adana'da toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, burada vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Vatandaşlar, istek ve taleplerini içeren mektuplarını korumaları aracılığıyla Erdoğan'a iletti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merkez ilçe Yüreğir'de toplu açılış törenine katıldı. Burada vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte halkı selamladı. Tören alanını dolduran vatandaşlar, talep ve isteklerini içeren mektupları korumaları acılığıyla Başbakan Erdoğan'a iletti.


Söz konusu mektuplarla yakından ilgilenen Erdoğan, bunları yanında bulunan bakan ve milletvekillerine ileterek, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında gerekli adımların atılması talimatını verdi. Bazı vatandaşlar, Erdoğan'ın gençlik fotoğraflarını kendisine sunarken, Erdoğan da gönderilen fotoğrafların arkasına kısa mesajlar yazıp imzalayarak, vatandaşlara geri iade edilmesini sağladı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, protokol sıralarına konulan ve Türk Kızılayı tarafından hazırlanarak küçük kutucuklara yerleştirilen cezeryelerin de yine vatandaşlara dağıtılmasını sağladı.

12 yıl önce