|

İş adamına kanlı infaz

Bolu'da otobüs ve nakliye firması sahibi iş adamı Naci Keskin, vücudunun 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Katiller, iş adamının cesedini evinin önüne bırakıp izlerini kaybettirdiler.

Cihan
00:00 - 9/06/2013 Pazar
Güncelleme: 19:42 - 8/06/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
İş adamına kanlı infaz
İş adamına kanlı infaz

Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Naci Keskin, korkunç bir cinayete kurban gitti. Otobüs ve nakliye firması sahibi Naci Keskin, önceki gün cipiyle evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi, dün sabah saatlerinde evin bahçesinde Keskin'in kanlı bedeniyle karşılaşında durumu derhal polise bildirdi. Yapılan incelemede, iş adamının 17 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra cenazesinin evinin önüne bırakıldığı belirlendi. Polis, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, çevredeki bütün deliller toplandı. İş adamına ait 14 BM 014 plakalı cipin kayıp olduğu ortaya çıkarken, polis aracı bulmak için çalışma başlattı.

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sinir krizi geçiren iş adamının eşi ve kızı yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Keskin'in cesedi Köroğlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, 'Çok üzücü bir olay. Soruşturma aşamasında olduğundan dolayı bir şey söyleyemiyoruz' dedi. Acı haberin duyulmasının ardından AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve çok sayıda iş adamı olay yerine akın ederek yetkililerden bilgi aldı. Alınan bilgiye göre, 2 yıl önce bir otobüs firması ile anlaşarak otobüslerini firmaya bağlı olarak çalıştıran Naci Keskin, 1 Mayıs tarihinde firma ile sözleşmesini sonlandırdı. Başka bir firma ile anlaşan Naci Keskin, 2 gün önce Bolu'da bilet satışı yapılan yazıhanelerinde de anlaştığı firma adına bilet satışı yapmaya başlamıştı.


11 yıl önce