|

'Kadın kılığında stada giren erkek taraftar' haberine suç duyurusu

Geçen hafta oynanan ve ceza verildiği için erkek taraftarların alınmadığı Fenerbahçe-Manisaspor maçını izleyen bir kadın, ertesi gün kendisi hakkında çıkan 'Kadın kılığına girerek stada giren erkek taraftar' haberleriyle ilgili olarak suç duyurusunda bulundu

Aa
00:00 - 30/09/2011 vendredi
Güncelleme: 22:50 - 29/09/2011 jeudi
Yeni Şafak
'Kadın kılığında stada giren erkek taraftar' haber
'Kadın kılığında stada giren erkek taraftar' haber

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçen hafta oynanan ve sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların izleyici olarak alındığı Fenerbahçe-Manisaspor maçının ardından, 'Kadın kılığına girerek stada giden erkek taraftar' iddiasıyla bazı basın yayın organlarında fotoğrafları yayımlanan kadın, suç duyurusunda bulundu.

Avukat Şükrü Döğenci tarafından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına verilen suç duyurusu dilekçesinde, müştekinin ismi 'Sema...' olarak yer alırken soyadının yazılmadığı görüldü.

DIŞARI ÇIKAMAZ OLDUM

Dilekçede, müştekinin, 20 Eylül Salı günü oynanan ve kadın ve çocukların alındığı Kadıköy'deki Fenerbahçe-Manisaspor maçına, 16 yaşındaki kızıyla birlikte gittiği anlatıldı. Müştekinin ertesi gün maçla ilgili haberlere bakmak için internet sitelerini incelediğinde, kendisinin, stattaki görüntüsünün kullanılarak, 'Maça kaçak giren ve kadın kılığına girmiş erkek' olarak tanıtıldığını, büyük bir üzüntü ve korku içinde öğrendiği kaydedildi. Dilekçede, müştekinin bunun üzerine üzüntülü ve ne yapacağını bilemez bir halde televizyon kanallarına baktığı ve aynı fotoğrafın hemen hemen tüm televizyon kanallarında yer aldığı ifade edilerek, bu kanallarda da kendisinin 'Kadın kılığına girerek maça giren sahtekar erkek' olarak tanıtıldığı belirtildi.

Müştekinin bu yayınlardan sonra sosyal hayatının kalmadığı, eşi ile çocuklarının yüzüne bile bakamaz hale geldiği ve kişilik haklarının çok ağır bir yöntemle ihlal edildiği kaydedilen dilekçede, bu konuya ilişkin yayın yapan tüm kuruluşlardan şikayetçi olduklarına yer verildi.



il y a 13 ans