|

Milletvekili'nin torunu kaçırıldı!

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Eyyüpoğlu'nun 12 yaşındaki torununun fidye için kaçırıldığı iddia edildi. Çocuğu kaçırdığı iddia edilen 4 kişiden biri, gözaltına alındı.<

Aa
00:00 - 2/07/2009 jeudi
Güncelleme: 11:56 - 2/07/2009 jeudi
Yeni Şafak
Milletvekili'nin torunu kaçırıldı!
Milletvekili'nin torunu kaçırıldı!

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun 12 yaşındaki torununun fidye için kaçırıldığı iddia edildi. Çocuğu kaçırdığı iddia edilen 4 kişiden biri, gözaltına alındı.


Dedesiyle aynı ismi taşıyan ilköğretim okulu öğrencisi Seyit Eyyüpoğlu, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce, evinin yakınlarında bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Bir süre sonra çocuğun yakınlarını telefonla arayan bazı kişiler, fidye talebinde bulundu.


Durumun Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesinin ardından harekete geçen ekipler, telefon kayıtlarından zanlıların yerini tespit etmeye çalıştı. Fidye talebinde bulunduğu öne sürülen kişiler, çocuğu birkaç saat sonra İpekyol Kavşağı'nda serbest bıraktıktan sonra kaçtı.


Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, olayla ilgisi olduğu bildirilen bir kişi gözaltına aldı. Halen firarda olan üç kişinin de yakalanmasına çalışılıyor.


Bu arada, fidyeciler tarafından kaçırılan Seyit Eyyüpoğlu, ailesine teslim edildi.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

il y a 15 ans