|

Molotof bombasından kaçan zırhlı araç devrildi: 3 polis yaralı

Adana'da terör örgütü yandaşlarını yaptığı izinsiz gösteriye polis müdahale etti. Göstericilerin attığı molotof bombasından kaçmak isterken devrilen zırhlı araçta bulunan 3 polis yaralandı.

Cihan
00:00 - 10/08/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:16 - 10/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Molotof bombasından kaçan zırhlı araç devrildi: 3
Molotof bombasından kaçan zırhlı araç devrildi: 3

Merkez Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı'nda toplanan terör örgütü yandaşları bulvarı trafiğe kapattı. Polisin uyarınsa rağmen yolu açmayan gruba müdahale edildi. Daha sonra ara sokaklara kaçan grup polis araçlarına taş, molotof bombası ve havai fişeklerle saldırdı. Göstericilere müdahale etmek isteyen zırhlı araç gruptan atılan molotof bombasından kaçmak isterken sürücünün ani manevrası sonucu devrildi. Yaklaşık 10 metre sürüklenen araçta bulunan 3 polis yaralandı. Polisler olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, çekici yardımıyla kaldırılan araçta ve olay yerinde inceleme yapıldı. Öte yandan olay yerinde bulunan şüpheli paket için bomba imha ekipleri çağrıldı. Olası bir tuzağa karşı özel kıyafetlerle pakete yaklaşan uzmanlar çantayı fünye ile patlattı. Patlatılan paket boş çıktı.


11 yıl önce