|

RTÜK'ten açıklama

RTÜK'ten açıklama: "Çukurova televizyonunun yayını durdurulmamıştır. Kendisine tahsis edilmiş kanaldan yayınına devam etmesi halinde kuruluş hakkında herhangi bir işlem yapılmayacaktır"

Aa
00:00 - 13/03/2009 Cuma
Güncelleme: 19:24 - 13/03/2009 Cuma
Yeni Şafak
RTÜK'ten açıklama
RTÜK'ten açıklama

Radyo Televizyon Üst Kurulundan (RTÜK) yapılan açıklamada, Çukurova Televizyonunun yayınının durdurulmadığı belirtilerek, kendisine tahsis edilmiş kanaldan yayınına devam etmesi halinde kuruluş hakkında işlem yapılmayacağı bildirildi. Yazılı açıklamada, Çukurova Televizyonu ile ilgili bugün bazı basın yayın organlarında "gerçek dışı haberler" yer aldığı belirtildi. Adana il merkezine "Çukurova TV" logosu ile yayın yapan yerel kuruluşun üst kurulca kullanımına verilmiş kanal dışında yayın yaptığının belirlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yerinde yapılan teknik denetimlerle bu durum bir kez daha tespit edilerek, izinsiz yayına ilişkin husus ilgili kuruluşa tebliğ edilmiştir. Kendisine tahsis edilen kanal dışında izinsiz yayına devam etmesi halinde yasal işlem başlatılacağı kuruluşa bildirilmiştir. Çukurova TV'nin kendisine tahsis edilmiş kanaldan yayınına devam etmesi halinde kuruluş hakkında herhangi bir işlem yapılmayacaktır."

15 yıl önce