|

Yüz nakli yapılan Uğur Acar, Kavdır'ın evinde

Aa
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 12:12 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Yüz nakli yapılan Uğur Acar, Kavdır'ın evinde
Yüz nakli yapılan Uğur Acar, Kavdır'ın evinde

Türkiye'nin yüz nakli yapılan ilk hastası olan Uğur Acar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, hayatını kaybeden Atilla Kavdır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Baba İbrahim Kavdır ve anne Ayşe Kavdır'a baş sağlığı dileyen Uğur Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kavdır'ın ölüm haberini aldığında çok üzüldüğünü söyledi.

Atilla ile güzel zamanlar geçirdiklerini belirten Acar, ameliyattan 4 saat önce kendisiyle tanıştığını, ameliyatın ardından ise hastanede birlikte fizik tedavi gördüklerini dile getirdi. Acar, 'Yeni bir hayata beraber ışık yakacaktık ama olmadı. İkimiz yeni bir yola girmiştik. Kardeşimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın da aileye baş sağlığı diledi. Bu tür ameliyatların erken döneminde enfeksiyon riskinin bulunduğuna dikkati çeken Akaydın, 'Ameliyatın üzerinden bir yıl geçseydi bu tür riskler kalkabilirdi. Acınızı yürekten paylaşıyorum. Ömer Özkan çok önemli ve başarılı bir cerrah. Ancak bu tür durumlar dünyanın her yerinde olabiliyor. Mekanı cennet olsun. Bu, Allah'ın takdiridir' diye konuştu.

12 yıl önce