|

10 yaşındaki oğlunu arabada unuttu

Manisa''da dün akşam saatlerinde bir araba içinde ağlayan çocuk, vatandaşları harekete geçirdi. Babası tarafından uyuduğu için arabada bırakılan ve daha sonra unutulan çocuk vatandaşların ve polisin devreye girmesiyle arabadan kurtarıldı.

İha
00:00 - 29/08/2014 Cuma
Güncelleme: 12:00 - 29/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
10 yaşındaki oğlunu arabada unuttu
10 yaşındaki oğlunu arabada unuttu

Olay 23.00 sırlarında Manisa''nın Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle Bahtiyar Tosunpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. A.D. adlı vatandaş 45 AD 680 plakalı transit marka aracının içinde uyuya kalan 10 yaşındaki E.D. isimli çocuğu ile birlikte cadde üzerinde bulunan çamlık karşısına park etti.

Uyandığında babasının yanında olmadığını ve aracın kapıların kilitli olduğunu fark eden E.D. panikledi. Aracın içinde korkudan ağlayan 10 yaşındaki çocuğun imdadına ise yoldan geçen duyarlı vatandaşlar yetişti.

Çocuğun, aracın içinde kilitli kaldığını fark eden vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri aracı kontrol ettikten sonra, meraklı bakışlar arasında çocuğu sakinleştirmeye çalıştı. Çocuğu sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri yaptığı çalışmanın ardından baba A.D.''ye ulaştı.

Aracının başına geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen bana yaptığı hatayı fark etti. Baba A.D.''nin aracın kapısını açması ile birlikte 10 yaşındaki E.D. 40 dakika boyunca kapıları ve camları kilitli kaldığı aracın içinden çıkmayı başardı. Araçtan çıkarılan çocuğun ilk önce yüzü yıkanırken, polisin uyarısı üzerine minik E.D. babası tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürüldü

10 yıl önce