|

16'lık kız annesini öldürüp cesedi yaktı

16 yaşındaki genç kız, 34 yaşındaki sevgilisiyle bir olup annesini önce öldürdü, sonra da yaktı. Zanlılar cesedi yakarken kendileri de yanıp yakayı ele verdiler

Aa
00:00 - 25/05/2008 Pazar
Güncelleme: 01:12 - 25/05/2008 Pazar
Yeni Şafak
16'lık kız annesini öldürüp cesedi yaktı
16'lık kız annesini öldürüp cesedi yaktı

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde, korkunç bir cinayet işlendi. 16 yaşındaki T.Y.B. isimli genç kız, ilişkisi olduğu öne sürülen Osman D. (34) isimli kişiyle birlikte, ilişkilerine karşı çıkan annesini öldürdü. İddiaya göre olaylar şöyle gelişti: T.Y.B. (16), taksicilik yapan evli Osman D. (34) ile aşk yaşamaya başladı. Genç kız ile bu ilişkiye karşı çıkan annesi Gülin Güneş (37) arasında anlaşmazlık başladı.

CİNAYETİ BİRLİKTE PLANLADILAR

T.Y.B, Osman D. ile annesini öldürmek için plan yaptı. Genç kız, evlerinde Osman D. ile annesinin gelmesini bekledi. Anne Gülin Güneş eve girdiği anda, T.Y.B annesini sırtından bıçakladı, Osman D. de boğarak öldürdü.

Cesedi, ormanlık alana götüren zanlılar, cesede tiner dökerek yaktı. Bu arada alevlerin üzerlerine sıçraması sonucu zanlılar da yaralandı. Zanlılar, otomobille dönmek isterken, geri manevra yaptıkları sırada aracın sol tarafı kanala kaydı. Bunun üzerine Osman D, cep telefonuyla aradığı bir arkadaşından yardım istedi ve yanıkları nedeniyle hastaneye gitti. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki ifadesinde şüphelenen polis, Osman D'nin cinayet olayına karıştığını belirledi. Osman D'den sonra genç kız da yakalandı. Ormanlık alana giden ekipler, kadının cesedinin halen yandığını belirledi. Alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.

16 yıl önce