|

2014'ün kapağını Zekeriya Öz'e yaptı

Savcı Zekeriya Öz klavye başında, devlete ve seçilmiş siyasetçilere meydan okuduğu Twitter'da rezil oldu. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dizelerini Atatürk söylemiş gibi paylaşan Savcı Öz'e yanıt veren bir kullanıcı günün konuşalan ismi oldu. Öz'ün twiti ve verilen yanıt "seyyar kapak" logosu ile sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Yeni Şafak
01:34 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 23:59 - 25/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

17-25 Aralık darbe girişimlerinin ardından, paralel örgüte kalkan olup, Twitter'ı meydan okuma mecrası yapan Savcı Zekeriya Öz, bu kez attığı twitler rezil oldu. 


Mehmet Akif Ersoy'a ait dizeleri Twitter hesabında paylaşan Öz, bu dizelerin Atatürk'e mal edip siyasi mesaj verdi. Ancak bir takipçisi durumu farkederek kendisine çok konuşalan bir cevap verdi.


Savcı Öz'ün "Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır diyen Atatürk ve silah arkadaşları milli mücadeleyi niçin vermişti?" şeklindeki mesajına bir twitter kullanıcısı şu yanıtı verdi: "Soruları çalacağınıza iki satır ders çalışsaydın Mehmet Akif'in şiirini Atatürk'ün sözü sanmazdın." 




Zekeriya Öz'e verilen bu yanıt twitter'da günün konusu olup, "seyyar kapak" logosu ile çok paylaşılan capsler arasına girdi.
#Savcı Zekeriya öz
#twitter
#Zekeriya öz'e kapak
9 yıl önce