|

3 döneme takılan isimler için yeni birim

Başbakan Davutoğlu, "Üç dönemciler diye bir isim ürettiler, aynen geçmişte küskünler gibi. Bilmiyorlar ki iki dünyaya inanan insanların dönemi yoktur" dedi. Davutoğlu ayrıca, üç dönem kuralından dolayı aday gösterilmeyen isimler için yeni bir birim oluşturulacağını açıkladı.

Yeni Şafak
21:27 - 17/04/2015 Friday
Güncelleme: 21:58 - 17/04/2015 Friday
AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 24. Dönem Milletvekilleri ve eşleriyle akşam yemeğinde biraraya geldi.



Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, "(Üç dönemciler) diye bir isim ürettiler, aynen geçmişte küskünler gibi. Bilmiyorlar ki iki dünyaya inanan insanların dönemi yoktur. İki cihana inanan insanların iki dönemi var. Bu dünyada yaptıkları, öbür dünyada verecekleri hesap. Başka üç dönem, beş dönem ayrımı yok" dedi.



Başbakan Davutoğlu, "Özellikle kıdem bakımından çok önemli görevler üstlenmiş üç dönemi bitiren dostlarımızı, arkadaşlarımızı, parti içi özellikle de yeni milletvekillerimizin oryantasyonu da dahil olmak üzere bir anlamda iç hizmet eğitimi gibi tecrübelerinden istifade etmek üzere bir göreve davet edeceğiz. Bunun için başlı başına genel merkezde bir siyasi tecrübe aktarımı birimi oluşturmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.


#Başbakan
#Ahmet Davutoğlu
#AK Parti
#3 dönem kuralı
9 years ago