|

30 saatlik su kesintisi

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul'un büyük bölümü bugünden itibaren 30 saat süreyle susuz kalacak. Bazı semtlerde de 14-25 Nisan arasında elektrik kesilecek

Aa
00:00 - 11/04/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:38 - 11/04/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
30 saatlik su kesintisi
30 saatlik su kesintisi

Ömerli-Çamlıca Ana İsale Hattı ve Dudullu içme suyu depolarındaki bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul'un bazı semtlerine 30 saat süreyle su verilemeyecek. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre bu sabah saat 08.00 ile yarın saat 14.00 arasında su alamayacak yerler şöyle:

Anadolu Yakası; Kadıköy, Üsküdar, Kavacık, Sarıgazi ve Çekmeköy çevresindeki askeri birlikler, Samandıra'nın bir kısmı, Kozyatağı, Küçükbakkalköy, Ataşehir, Çekmeköy, İmes Organize Sanayi Bölgesi, Yukarı Dudullu, Ümraniye'nin bir kısmı, Yukarı Çamlıca, Ferhatpaşa, Kayışdağı ve çevresi ile İçerenköy bölgesi.

Avrupa Yakası; Bakırköy (Yeşilyurt ve Yeşilköy hariç), Zeytinburnu, Eminönü, Beyoğlu ve Beşiktaş ilçeleri ile Fatih'in sahil kesimi ve alçak kotları ile Sarıyer'in sahil kesimi.

11 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ

Sefaköy, Bayrampaşa ve Beyoğlu işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle, 14-25 Nisan arasında ise bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece, Bahçelievler, Şişli, Esenler ve Bağcılar'ın bazı semtleri elektrik verilemeyecek yerler arasında.

17 yıl önce