|

35 projemiz artık 501 proje olacak

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinin seçimlerden sonra 35 Proje Derneği’ne tahsis edileceğini söyledi. Eroğlu, “İzmir için proje sayımız 501 oldu. Bundan sonra derneğin adı da 501 Proje Derneği olacak” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:38 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önceki gün ilk kez gündeme getirdiği 466 projenin ayrıntılarını anlattı. Eroğlu'nun verdiği bilgiye göre, Ege'de kırsal kalkınmanın lokomotifi ormanlar olacak. 'Delice' olarak bilinen yabani zeytinler aşılanarak ekonomiye katılacak. Ağaçlar vatandaşlara dağıtılacak. 3 yıl bakım masrafları devlete ait olacak.


Bakan Eroğlu, ayrıca AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezinin de seçimlerden sonra 35 Proje Derneği'nin binası olacağını söyledi. Eroğlu, ofise eşyalarını yerleştirirken 35 Proje Derneği Başkanı Rahmi Genç'e, “Artık proje sayımız 501 oldu. Bundan sonra derneğin adı da 501 Proje Derneği olacak” dedi.



EGE'NİN ZEYTİNİ EGELİNİN OLACAK


Yeni Şafak Temsilcisine özel açıklamalarda bulunan Eroğlu, “Kordon'da hem Doğu'yu hem Batı'yı bu noktadan kucaklayacağız. Ege'de kırsal kalkınmanın lokomotifi ormanlar olacak. Orman alanlarımızın içinde delice olarak bilinen yabani zeytin ağaçlarını aşılayıp ekonominin içile alacağız. Kura çekerek bu ağaçlarımızı vatandaşlarımıza dağıtacağız. Adaletli olarak dağıtacağız. Fıstık çamını da dağıtacağız. 3 yıl devlet bakacak. Böylece orman köylümüze destek vermiş olacağız” dedi.



HEMŞERİ DESTEĞİ


66 yıl önce Afyonkarahisar'da doğan Bakan Veysel Eroğlu, seçim çalışmalarına başladığı İzmir'de hemşerilerinin desteği ile moral buldu. Afyonkarahisar Akçaşar Dayanışma Derneği üyesi 400 kişi partiye katıldı. Eroğlu, katılımla moral bulduğunu belirterek bir partilinin kızını sevdi. İzmir İl Başkanı Bülent Delican, katılımların süreceğini söyledi.



Eroğlu özetle şunları söyledi:


DOĞA SPORLARI TESİSİ


“Biz İzmir'de sadece deniz turizmi değil doğa turizminin de gelişimi için plan hazırladık. Deniz için gelen bir turist 500-600 dolar harcarken doğa turizmi için gelen 5 bin, 10 bin dolar harcıyor.”



'O KÖY' HİZMETİ

“O Köy adı altında köylünün her türlü konu için başvurabileceği birimi de hayata geçireceğiz. Köylümüz tarımdaki herhangi bir konuyla ilgili bilgi almak isterse, aklınıza ne gelirse o konuda direk başvurabileceği birim olacak.”



TÜRKİYE'NİN ÖNCÜSÜ


“Türkiye 12 yılda önemli mesafe katetti. Dünyada 16. sırada olmak bize yakışmıyor. Cumhurbaşkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedef 2023 için Türkiye hazır. Biz de diyeceğiz ki; İzmir de hazır.”


#Milletvekili Adayı
#Veysel Eroğlu
#seçimler
#ak parti
9 yıl önce