|

4 Gürcü İstanbul'da kuyumcu soydu

İstanbul, Bahçelievler Mahmutbey Yolu üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanına giren silahlı 4 kişi, kuyumcu Mehmet Telci'nin kafasına sert bir cisimle vurup yaraladıktan sonra altınları alarak olay yerinden kaçtılar. Gürcü oldukları öğrenilen 4 soyguncu 34 JY 3037 plakalı kırmızı renkli araçla kaçarken havaya ateş açtı. Polis plakayı takibe aldı.

Oktay Yıldırım
13:32 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:41 - 24/11/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Oktay Yıldırım
Fotoğraf: Oktay Yıldırım
Bahçelievler Kocasinan Mahmutbey yolu üzerinde bulunan Kocasinan Kuyumcu'na dün saat 12.00 sıralarında giren 4 soyguncu, kendilerine karşı çıkan işyeri sahibi Mehmet Telci'nin kafasına sert bir cisimle vurduktan sonra tezgah üzerinde bulunan çoğu bilezik yüklü miktarda altınları alarak olay yerinden kaçtılar.


Kaçarken havaya ateş açtılar


Olay yerinden kaçarken peşlerinden kimse gelmesin diye havaya da ateş ettiği öğrenilen soyguncuların Gürcistan uyruklu olduğu öğrenildi. Yaralı kuyumcu Telci, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.


PLAKA: 34 YJ 3037


34 JY 3037 plakalı kırmızı renkli otomobille olay yerinden kaçan soyguncuları yakalamak için polis çalışma başlattı. Ne kadar altının çalındığı ise yapılacak sayımın ardından belli olacağı belirtildi.
#İstanbul kuyumcu soygunu
#Gürcü hırsızlar
#Mehmet Telci
#Plaka 34 YJ 3037
9 yıl önce