|

500 polisle operasyon

Esenler’de 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 18 kişinin gözaltına alınması ortalığı karıştırdı. Polisleri taşlayan mahalleli, biber gazıyla dağıtıldı

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 21:45 - 20/11/2014 Perşembe
Yeni Şafak
OKTAY YILDIRIM
Esenler’de suç odaklarına ve uyuşturucu satıcılarına yönelik dev operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Tuna Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde, önceden belirlenen 21 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. İstanbul Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Filibya Saral olay yerinde yönettiği operasyonda, kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve genel bilgi tarama (GBT) sorgulaması yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler gerçekleştirildi.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

Narkotik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, güven timleri, motosikletli polis timleri ve Esenler Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda  18 kişi gözaltına alındı. Bu sırada yakınlarına sahip çıkan mahalle sakinleri, polis ekiplerine taşla saldırdı. Çevik Kuvvet polisleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında 1 kuru sıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, çok sayıda mermi, 1 çalıntı para kasası ve 2’si çalıntı 3 otomobil ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.  
#Esenler
#Tuna Mahallesi
#baskın
#Filibya Saral
#GBT
9 yıl önce