|

60 metreden denize uçtu

Antalya Finike-Demre karayolu üzerinde bir araç, 60 metre yükseklikten denize uçtu. Kazada araç sürücüsü yaşamını kaybetti.

İha
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 18:33 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
60 metreden denize uçtu
60 metreden denize uçtu

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 03.00 sıralarında Finike-Demre karayolu üzerinde bulunan Vites Burnu mevkinde meydana geldi. Demre ilçesinde bir restorandan 02.30 sıralarında ayrıldığı öğrenilen 32 yaşındaki Ahmet Çelik'in kullandığı araç, saat 03.00 sıralarında Finike-Demre karayolu üzerinde araçların mola verdiği Vites Burnu''ndan aşağıya uçtu.

Geç saatlerde evine dönmeyen Ahmet Çelik''i merak eden ailesi kendisine ulaşamayınca emniyet ve jandarma ekiplerine haber verdi. Gündüz saatlerinde yapılan araştırmalar sonucu, 07 L 69 60 plakalı beyaz Mercedes markalı aracın, denizin dibinde olduğu görüldü. Olay yerine karadan jandarma ve emniyet ekipleri gelirken, denizden sahil güvenlik botları ile gelen balık adamlar Ahmet Çelik''in cansız bedenini araçtan çıkardılar.

Olay yerinde bulunan yakınları sinir krizi geçirirken, Çelik''in inşaat sektöründe çalıştığı, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

İNTİHAR SÜPHESİ

Akrabaları ve arkadaşlarından edinilen bilgiye göre Ahmet Çelik, kazadan bir gün öncesi eşi ve ablasını arayarak helallik istedi. Hiçbir maddi ve ruhsal sıkıntısı olmadığını belirten akrabaları "Herhangi bir düşmanı yok. Hiçbir sıkıntısı yok. Bir evin bir oğlu. Kaza diye düşünüyoruz. Acımız büyük" şeklinde konuştular.

Kaza sonrası denizden çıkartılan Ahmet Çelik''in cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

10 yıl önce