|

Abdullah Çatlı'yı Ergenekon öldürdü

00:00 - 21/10/2008 Salı
Güncelleme: 11:55 - 21/10/2008 Salı
Yeni Şafak
Abdullah Çatlı'yı Ergenekon öldürdü
Abdullah Çatlı'yı Ergenekon öldürdü

Eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, 'bir vatansever' olan Abdullah Çatlı'nın, Ergenekoncular tarafından öldürüldüğünü ileri sürerek, 'Abdullah Çatlı vatanını, milletini seven düzgün bir adamdı. Kullanma tarihi dolunca ortadan kaldırdılar. Çatlı'nın ipini Ergenekon çekti' dedi.


Müthiş açıklamalarıyla Susurluk ve Ergenekon üzerindeki karanlık örtüyü aralayan Çarkın, 'Susurluk olayı Ergenekon organizasyonunu aydınlatan bir fenerdir. Ergenekon operasyonu başlayınca kendimi konuşmak zorunda hissettim. Eğer konuşmasaydım kendimi vatan haini gibi hissedecektim' diye konuştu. 'Susurluk Kazası'nın tamamen bir Ergenekon operasyonu olduğunu ileri süren Ayhan Çarkın şunları söyledi:


'Kazaya neden olduğu ileri sürülen kamyon da, şoför de düzmeceydi. Hem Çatlı'dan hem de onunla birlikte hareket eden bizlerden kurtulmak istiyorlardı. Ben hala rahat uyuyamıyorum. Öldürülme korkusuyla yaşıyorum. Kazadan sonra yeraltı dünyasının ünlü ismi Tarık Ümit'in öldüğü iddia edildi. Ancak ölüsünü kimse görmedi. Ben Ümit'in ölmediğini biliyorum. Gerekirse ispatlarım.'



15 yıl önce