|

Abdullah Gül, Huber Köşkü'nden taşındı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki evlerine yerleşti.

Yeni Şafak
16:45 - 21/04/2015 Salı
Güncelleme: 18:05 - 21/04/2015 Salı
DHA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nden taşınarak Beykoz'daki ikametgahına yerleşti. Geçtiğimiz hafta içi Tarabya Köşkü'nden taşınan Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül çiftinin yeni ikametgahları Beykoz'a bağlı Kavacık oldu. Görev süresi 28 Ağustos 2014'te dolan Gül'ün taşınması, evlerinde gerçekleştirilen inşaat ve tadilat çalışmaları ile güvenlik için yapılan otomasyon işlemlerinin uzaması nedeniyle gecikti.


GEÇTİĞİMİZ HAFTA SESSİZ SEDASIZ TAŞINDILAR


Çalışmanın sona ermesi ve ikametgahın oturmaya hazır hale gelmesinin ardından ilk olarak eşyalar taşındı. Eşyaların konulmasının ardından Gül çifti, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni ikametgahlarında oturmaya başladı. Öte yandan sitenin girişine Gül'ün korumaları için yeni bir güvenlik kulübesi yapıldı.



Gül, Tarabya köşkünde kalmasına yönelik eleştiriler üzerine masrafları kendisinin karşıladığı yönünde açıklama yapmıştı.



KATAR'A UÇUYOR


Diğer yandan Abdullah Gül'ün bu akşam saatlerinde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin davetlisi olarak Katar'a gideceği öğrenildi.


#11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
#Tarabya Köşkü
#Beykoz
#Abdullah Gül taşındı
9 yıl önce