|

Abdullah Gül'e yoğun ilgi

Cuma namazını Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde kılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çıkışta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazının ardından bir vatandaşın cenaze namazına katılan Gül Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni de ziyaret etti.

15:27 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 15:36 - 26/12/2014 Cuma
DHA

Abdullah Gül, cuma namazı için bu hafta Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ni tercih etti. Yoğunluğun yaşandığı camide yer kalmayınca vatandaşlar avluya ve cadde üzerine serdikleri seccadelerde namazı kıldı.


Gül, cuma namazının ardından aynı camide Şinasi Temiz adlı vatandaşın cenaze namazına da katıldı. Taziyede bulunan Gül, Temiz'in yakınlarına başsağlığı diledi. Abdullah Gül'e Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz de eşlik etti. Gül'e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, cep telefonlarının kameraları ile görüntülemeye çalıştı. Abdullah Gül daha sonra beraberindekilerle birlikte caminin hemen yakınında bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika burada kalan Gül'ü çıkışta bekleyen vatandaşlar alkışlayarak uğurladı.


 
#adullah gül
#cumhurbaşkanı
#gaziosmanpaşa
#cuma namazı
#belediye ziyareti
9 yıl önce