|

Acı kaza

Avusturya''dan tatil için gelen 2 gurbetçi ailesinin 10 ferdinin içinde bulunduğu otomobil, Yozgat''ta kontrolden çıkarak takla attı. Bariyerleri aşarak şarampole yuvarlanan araçtaki 2''si çocuk 4 kişi olay yerinde öldü, 6 kişi de yaralandı.

.
00:00 - 31/08/2014 Pazar
Güncelleme: 20:11 - 30/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Acı kaza
Acı kaza

Tatil için memleketlerine gelen 2 gurbetçi aile için Türkiye acı vatan oldu. Ailelerin içinde bulunduğu aracın Yozgat''ta takla atması sonucu 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Avusturya''da yaşayan ve tatil için memleketleri Yozgat''ın Akmağdeni ilçesine gelen Güçlü ve Turak ailelerinin içinde bulunduğu Cansever Güçlü''nün (27) kullandığı W 34949A Avusturya plakalı otomobil, Yozgat-Sivas karayolu Osmaniye köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araç, şarampole yuvarlandı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazanın ardından araçta tam bir can pazarı yaşanırken, diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada araçta bulunan Sultan Güçlü (30), kızı Cansu Güçlü (6) ile Melek Turak (29) ve kızı İlayda Turak (13), olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada, Mustafa Durak, sürücü Cansever Güçlü ile yaşları 2 ila 8 arasında değişen 4 çocuğu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Sorgun Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. Cenazeler, Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna götürüldü.


10 yıl önce