|

Adana'da 3 bin kişiye AK Parti rozeti

Yeni Şafak
20:08 - 25/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:00 - 25/05/2015 Pazartesi
IHA

Adana'da AK Parti'ye katılan yaklaşık 3 bin kişi için temsili rozet takma töreni düzenlendi.


İl Başkanlığı'nda düzenlenen temsili rozet takma törenine çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti'nin 9,5 milyon üyesiyle Türkiye ve dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olduğuna dikkat çekerek, "Bugün, bize katılmak için başvuran 3 bin civarında arkadaşın kabulünü temsilen burada bulunan arkadaşlara rozet takacağız. Bu arkadaşlarımızın AK Parti'yi tercih etmelerinin nedeni, AK Parti kadrolarının vermiş olduğu hizmetin takdiridir. Sağlıklı ve güzel bir tercih yaptıkları için kendilerini kutluyorum. Bizim millete hizmet aşkımız bitmeyeceği gibi, millete hizmet aşkını içinde taşıyan, benimde atacak adımım var diyen tüm arkadaşların yanımızda olmasına rızamız vardır" dedi.


AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da AK Parti ailesinin 13 yıldır Türkiye'yi başarıdan başarıya koşturan, aldığı noktadan ileri götüren ve daha da ileri götürecek kadrolar olduğunu belirterek, “Seçim arifesinde farklı partilerden kardeşlerimizin ailemize katılması AK Parti'ye, Türkiye'nin geleceğine güç katacaktır. AK Parti, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili söz söyleyecek ve söyleyen tek partidir. Türk bayrağı altında yaşamayı şerefli sayan, bir diğerinin bir diğerinden farkı olmadığını söyleyen herkese kapımız açıktır. Hiç kimse bu aileye gelmekten pişman olmayacaktır. Onlarla, gücümüze güç katacağız ve Türkiye'yi yeni Türkiye yolunda güçlü bir şekilde hazırlayacağız" diye konuştu.


Konuşmaların ardından aralarında Ülkücü İşçiler Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı Ömer Koçaklı ile Alperen Ocakları eski İl Başkanı Resul Bozkurt'un da bulunduğu gruba alkışlar eşliğinde AK Parti rozeti takıldı.

#Adana
#AK Parti
#rozet
9 yıl önce