|

AK Parti'den Bartın’da 3 seçim bürosu

AK Parti tarafından Bartın'da 3 seçim irtibat bürosu düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Yeni Şafak
19:05 - 28/04/2015 Salı
Güncelleme: 19:19 - 28/04/2015 Salı
IHA

AK Parti tarafından Bartın'da 3 seçim irtibat bürosu düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.


AK Parti tarafından Bartın'da Kırtepe Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi, Kemer Köprü Mahallesi ve Rüştiyeler Sokak 3 seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenlerine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, il genel ve belediye meclisi üyeleri, teşlilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.


İlk önce açılışı yapılacak olan Kırtepe Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi seçim bürosu önünde partililere ve vatandaşlara seslenen İl Başkanı Hüseyin Manav, “Yeni Türkiye yolunda 2023- 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Bartın'da ilk seçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bartın'da 2 milletvekilliğini kazanabilmek için mücadelemizi veriyoruz. Siz Bartınlı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Bartın'dan 2 milletvekilliğini alacağımıza inancımız tamdır. Bu kapsamda da seçim koordinasyon ve seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Ben bu açılışların partimize, Bartın'ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.


Törende bir konuşma yapan AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Yelkenci ise, “Bugün burada il seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapıyoruz. Partimize Bartın'a ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını dilerim Gittiğimiz her ortamda bizlere gösterilen ilgi ve alaka gerçekten bizleri oldukça memnun ediyor. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde de gereken desteği vereceğinize canı gönülden inanıyoruz" dedi.


Açılışını yapılan seçim koordinasyon merkezinin 7 Haziran'a giden yolda önemli çalışmalar yapacağına inandığını ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “İlçe ve beldelerimizde de seçim bürolarımız hazırlandı. Oraları da ziyaret ederek, açılışları gerçekleştiriyoruz. 7 Haziran seçim kampanyamız başladı. Başbakanımız 81 vilayetten 70'den fazlasına giderek miting yapacak. 1 Mayıs'ta da Bartın'da olacak. 7 Haziran'da Bartın'da yeni bir dönem başlayacak. 7 Haziran'da Türkiye önemli bir seçim yapacak. Her seçimde olduğu gibi halkımızın hizmete oy vereceğini biliyoruz" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Davut Fırıncıoğlu Caddesi'ndeki seçim koordinasyon merkezi, Kemerköprü ve Rüştiyeler Sokak'taki seçim büroların açılışı yapıldı.

#AK Parti
#Bartın
#seçim
9 yıl önce