|

Akademisyenlere Viranşehir’den çağrı

Viranşehir’in ikinci yüksekokula kavuşması için harekete geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilçedeki yeni yüksekokulda ders verecek 3 öğretim üyesi arıyor. İlçeyi tercih eden akademisyenlere bin lira maaş farkı verilecek.

Yeni Şafak
04:00 - 1/02/2015 Sunday
Güncelleme: 20:56 - 31/01/2015 Saturday
Yeni Şafak

Memleketi Viranşehir’in ikinci yüksekokula kavuşması için harekete geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilçeyi tercih edip yeni yüksekokulda 3 yıl ders verecek 3 öğretim üyesi arıyor. Şanlıurfa’ya yapılan eğitim yatırımları kapsamında Viranşehir’de inşa edilen 4 yıllık Sağlık Yüksekokulu’nun binası tamamlandı. Okulun eğitime başlaması için yetki de alındı. İlçede eğitimin başlaması için ise tek eksik öğretim üyesi. 


ZİRAAT ODASI DESTEĞİ

Sağlık Yüksekokulu’nun ilçeye kazandırılmasında yoğun çaba harcayan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, “Devlet bize bina yaptı, çok kısa sürede inşaat bitti. Okulun faaliyete geçmesi için 3 öğretim üyesine ihtiyacımız var” diyen Akyürek, akademisyenlere “Viranşehir’i tercih edin, Viranşehir’e gelin”  çağrısı yaptı. Akyürek; “Gelen akademisyenlerin ev kiralarının ödenmesini ve 1.000 TL de maaş farkı verilmesini Viranşehir Ziraat Odamız’ın desteği ile sağlayacağız. Sadece 3 yıllık sözleşmeyle Viranşehirimiz’de göreve başlamalarını istiyoruz. Bakanlar Kurulu kararı ile faaliyete girecek Sağlık Yüksekokulumuz, sağlık kurumlarına eleman yetiştirecek” şeklinde konuştu.

#mehmet akyürek
#viranşehir
#üniversite
9 years ago