|

Alman çiftin cenazeleri memleketlerine gönderiliyor

Antalya'nın Alanya İlçesinde 5 gün önce elleri ve ayakları bağlanmış halde yatak bazalarının altında cesetleri bulunan Alman turist çift 65 yaşındaki Peter ve 50 yaşındaki Kerstin Horvath'ın cenazeleri, ülkelerine gönderilmek üzere cenaze şirketi tarafından teslim alındı.

Dha
00:00 - 26/08/2014 Salı
Güncelleme: 14:45 - 26/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Alman çiftin cenazeleri memleketlerine gönderiliyo
Alman çiftin cenazeleri memleketlerine gönderiliyo

Alanya'ya 3 hafta önce tatil için gelerek bir sitenin 10'uncu katındaki daireyi kiralayan Peter ve eşi Kertsin Horvarth'tan uzun süre haber alamayan Almanya'daki yakınları, durumu Türkiye'deki güvenlik güçlerine bildirdi.

21 Ağustos Perşembe günü verilen adrese giden ekipler, 12 katlı apartmanın 10'uncu katındaki daireyi çilingire açtırdı. Evde yapılan aramada, çiftin cesetleri ayrı odalarda, yatak bazaları içinde bulundu. El ve ayaklarından iple bağlanmış, ağızları koli bandıyla kapatılmış çiftin, başlarına aldıkları darbe sonucu öldükleri belirlendi.

Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Alman turist çiftin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde bir cenaze şirketi tarafından alındı. Havalimanına götürülen cenazelerin buradan Almanya'ya gönderileceği belirtildi.


10 yıl önce