|

Ankara'da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde tarlada kaldıkları çadırda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen tarım işçisi dede ile torunu öldü.

Aa
00:00 - 17/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:34 - 17/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Ankara'da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü
Ankara'da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü

Tahirler Mahallesi Saraycık bölgesinde, sabah saatlerinde tarlaya giden vatandaşlar yerde yatan 3 kişiyi fark ederek, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yerde yatan kişilerden 2'sinin öldüğünü birinin ise baygın olduğunu belirledi. Yapılan araştırmada cesetlerin Mardin Mazıdağı'ndan mevsimlik tarım işçisi olarak gelen Mehmet Aba (62) ile torunu Rojda Aba'ya (15) ait olduğu, baygın haldeki kadının da Mehmet Aba'nın kızı Kadriye Aba (30) olduğu tespit edildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede, ailenin, tarladaki çadırda kaldıkları, gece yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri ve kendi imkanlarıyla çadırdan çıktıkları tespit edildi.

Baygın haldeki Kadriye Aba, Beypazarı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, hava ambulansıyla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Dede ile torunun cesetleri ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

10 yıl önce