|

Arınç: Macera millet hayatında olmaz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Büyük Sümbüller Mahallesi'nde düzenlenen hayır yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitap etti. Arınç, "Bu istikrarlı hükümetin devamı çok önemlidir. Macera, millet hayatında olmaz" dedi.

Yeni Şafak
17:22 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 14:25 - 3/05/2015 Pazar
AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Büyük Sümbüller Mahallesi'nde düzenlenen hayır yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitap etti.



Arınç, 5 yıldır bu hayra elinden geldiğince katılmaya çalıştığını, etkinlikte Kur'an-ı Kerim, mevlit ve dua okunduğunu, millet ve memleket için güzel dua edildiğini söyledi.



Bizim değil, sizin kanaatiniz


Kendisinin de bu köyün evladı, merhum İbrahim Çavuş'un oğlu, dedesinin de Molla Ahmet olduğunu ifade eden Arınç, nesillerinden şeref ve gurur duyduklarını, kökenlerinin burası olduğunu vurguladı.



Arınç, şöyle konuştu:



"Önümüzde seçim var. Bu seçimden de en hayırlı sonucu alacağımıza inanıyoruz. Milletimiz hizmet edeni takdir eder. Milletimiz kendisine kol, el uzatanı, arkasını sıvazlayanı, sofrasına ortak olanı, derdini paylaşanı hiçbir zaman unutmaz. Hamdolsun, 40-50 yıldan bu yana Manisa'da siyaset yapmış bir arkadaşınız olarak, her zaman insanımıza yardıma çalıştım, gayret ettim. Yaptıklarımız, yapamadıklarımız var. Eğer hükümetimiz istikrarlı ve güçlü olmasaydı, bu hizmetlerin hiçbirini yapamazdık. KÖYDES Projesi'yle bütün köylerimize Manisa'nın içme suyunu getirdik. Yol, asfalt yaptık. Yeni üniversiteler, fakülteler, göletler açtık, hastaneler yaptık. Bir insanın ihtiyacı ne ise onu en güzel şekilde yerine getirebilecek güzellikleri yaptık, Allah'a hamdediyoruz. Hükümetimizin başarılı olduğuna inanıyoruz. Bu, bizim değil, sizin kanaatiniz."



İstikrarın devamı önemli


Milletin 2011 seçimlerinde hükümete yüzde 50 oy desteği verdiğini anımsatan Arınç, hükümetin 12 yıllık başbakanını ilk turda cumhurbaşkanı seçtiğini söyledi.



Arınç, AK Parti'ye güvenin devam ettiğini düşündüğünü belirterek, şunları dile getirdi:



"Oy dilencisi değiliz. Bu güzellikler daha da artsın, Yuntdağı'nın, Türkiye'nin bütün köyleri, mezraları gibi şehirlerdeki imkanların tamamının insanların huzurlu yaşaması için emrinde olduğu Türkiye, rahatlıkla hastaneye gidelim, ilacımızı alalım, tedavimiz olsun, çocuklarımız en iyi okullarda okusun, en iyi öğretmenlerde yetişsin, tarımsal sulama en güzel şekilde, mahsulümüz bereketli, verimli ve karşılığını alalım, geleceğimiz garanti olsun, çocuklarımız iş bulsun istiyorsak, bu istikrarlı hükümetin devamı çok önemlidir. Macera, millet hayatında olmaz."



#bülent arınç
#arınç ak parti
#arınç manisa
9 yıl önce