|

Aşırı hız can aldı: 1 ölü

Bursa'da, aşırı hız sonucu kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil, aralarında 8 aylık hamile kadının da olduğu üç kişilik ailenin bulunduğu otomobile çarptı. İki aracın hurdaya döndüğü kazada, karşı şeride geçen aracın sürücüsü ölürken, 3 kişilik aile yaralı kurtuldu.

Yeni Şafak
10:33 - 28/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:39 - 28/01/2015 Çarşamba
DHA

Mustafakemalpaşa'da oto elektrikçisi olan İsmail Karabalı (32), 8 aylık hamile olan eşi Ayşe Karaabalıyı (28), doktor kontrolü için Bursaya götürmek üzere dün yanlarına 7 yaşındaki oğulları Emirhanı da alarak 16 EHN 70 plakalı aracı ile yola çıktı.


Karaabalı ailesinin içinde bulunduğu otomobil, Bursa şehir merkezine 18 kilometre kala Görükle Kavşağı yakınlarına geldiğinde, Karacabey yönüne giden Turgay Turanın (34) kullandığı 35 NL 769 palakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.


Otomobil orta refüje çarparak takla attı ve karşı şeride geçerek, içerisinde İsmail Karaabalı eşi Ayşe ve çocukları Emirhanın bulunduğu otomobile çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada her iki otomobil de hurdaya döndü.


Kazada Karacabeyde market işlettiği öğrenilen Turgay Tura olay yerinde yaşamını yitirirken, Karaabalı ailesi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan aileden 8 aylık hamile olan Ayşe Karaabalının bebeğinin ve kendisinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

 
#trafik kazası
#aşırı hız
#bursa
9 yıl önce